Ποτέ δεν είχα το προφίλ του γόη της πίστας δήλωσε σε νέα του συνέντευξη ο Νίκος Κουρκούλης!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης στο περιοδικό “You” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Ποτέ δεν είχα το προφίλ του γόη της πίστας

Σχετικά με το αν η καριέρα μπορεί να στοίχισε στο ζευγάρι, ο Νίκος Κουρκούλης απάντησε: “Προσωπικά δεν θα έλεγα ότι μου κόστισε, γιατί ποτέ δεν είχα το προφίλ του γκόμενου και του γόη της πίστας ώστε να αισθανθώ ότι ο γάμος θα κάνει κακό στην καριέρα μου. Όσον αφορά την Κέλλυ θεωρώ ότι κανένας γάμος δεν έβλαψε μια καριέρα. Όλα είναι θέμα προσωπικότητας και σωστών επιλογών.” 

Ενώ όσον αφορά τα δημοσιεύματα για την πορεία του γάμου του ζευγαριού ο Νίκος Κουρκούλης απάντησε: “Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν δίνω βάση, δεν τα παρακολουθώ, η Κέλλυ όμως πιθανώς να τα διαβάσει και άλλοτε γελάει ή στεναχωριέται.”  

Ο Νίκος Κουρκούλης είχε πρόσφατα την πρεμιέρα με τον Πάνο Κιάμο την Παρασκευή 19 Μαϊου στο Politia live Clubbing της Θεσσαλονίκης!

Ποτέ δεν είχα το προφίλ του γόη της πίστας

Οι δυo αγαπημένοι καλλιτέχνες μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις για έξι ολόκληρους μήνες, ανέβηκαν στην λατρεμένη τους Θεσσαλονίκη με τον κόσμο να τους ετοιμάζει θερμή υποδοχή και να θέλει να διασκεδάσει μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ατελείωτο κέφι και διασκέδαση.

Οι δυο καλλιτέχνες κατάφεραν από το πρώτο κιόλας διήμερο να μετατρέψουν το Politia live Clubbing στο πιο hot προορισμό διασκέδασης της πόλης.

Ποτέ δεν είχα το προφίλ του γόη της πίστας

Ένα πρόγραμμα προσεγμένο, με πολλές εκπλήξεις, εναλλαγές συναισθημάτων και φυσικά αμείωτο κέφι αποτελεί σίγουρα το πιο δυνατό κίνητρο για μια βραδιά διασκέδασης μαζί τους. Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης , κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο “Politia live Clubbing” για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Μαζί τους η ταλαντούχα Χριστίνα Σάλτη!

Σχόλια