Στο νοσοκομείο η Καλομοίρα, αλλά και στο αστυνομικό τμήμα! Δείτε τι της συνέβη και για ποιο λόγο ταλαιπωρήθηκε η γλυκύτατη σταρ.

Η βάπτιση της κορούλας ήταν παραμυθένια. Όλα πήγαν τέλεια, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν μείνει στην άκρη και η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Μετά τη Μύκονο αποφάσισαν πιο εναλλακτικές και ήρεμες διακοπές με τις οικογένειες τους. Οι εξορμήσεις στο χωριό είναι αυτές τις μέρες συνήθεια χρόνων για τους Έλληνες.

Συνέβη όπως κάτι που ανησύχησε και τάραξε την οικογένεια. Συγκεκριμένα ο πεθερός της γνωστής τραγουδίστριας έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για λόγος υγείας. Όλα όμως είναι καλά πλέον και ο πατέρας του Γιώργου δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ευτυχώς!

Η Καλομοίρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή την νοσηλεία του πεθερού της, ενώ ευχαρίστησε και το νοσοκομείο της Τρίπολης, που τον πρόσεχαν τόσο καλά!

Στο νοσοκομείο η Καλομοίρα

Στο νοσοκομείο η Καλομοίρα
Στο νοσοκομείο η Καλομοίρα
Πριν λίγη ώρα, όμως, ανέβασε άλλο ένα βίντεο στα Instagram Story της, στο οποίο βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Μολάοι, κοντά στην Μονεμβασιά. Οι λόγοι ήταν καθαρά γραφειοκρατικοί και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την Καλομοίρα!

Σχόλια