Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και εσύ μέσα από το Quiz του GetGreekMusic πόσο φαν του Νίκου Οικονομόπουλου είσαι.

Πόσο φαν του Νίκου Οικονομόπουλου είσαι

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε φέτος το χειμώνα στο Fever από τους θαμώνες. Ο λαϊκός τραγουδιστής εκτόξευσε την διασκέδαση στα ύψη ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και οι θαμώνες τον επιβράβευσαν με το χειροκρότημα τους. Επίσης, τα λουλούδια δεν σταμάτησαν στιγμή να πέφτουν στα πόδια του με αποτέλεσμα η πίστα μέσα σε λίγα λεπτά να γεμίσει με γαρύφαλλα.

Το κοινό ξεσηκώνεται όταν ο Οικονομόπουλος ερμηνεύει τη νέα του επιτυχία, είναι «Είναι Κάτι Λαϊκά» που σαρώνει στο YouTube, σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, αλλά και σε όλα τα clubs. Όλες οι επιτυχίες του, παλιές και νέες γίνονται αμέσως αιτία για να σηκωθεί ο κόσμος από τα τραπέζια και να τραγουδήσει μαζί του, ενώ στο δεύτερο μέρος, του λαϊκού, ανεβαίνει στην πίστα για να χορέψει και να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Ένας ερωτικός χειμώνας, με το λαϊκό στοιχείο να δίνει τη σκυτάλη στο ροκ και τις μπαλάντες, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Το τελευταίο του τραγούδι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια είναι προπομπός του νέου του album και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του επίσημου ραδιοφωνικού chart από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του. Το κοινό έδειξε έμπρακτα την αγάπη του στον Νίκο Οικονομόπουλο για ακόμη μια φορά, αφού οι εμφανίσεις του στο Fever ήταν sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκίνησε με αργά και σταθερά βήματα και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του. Παραμένει ωστόσο ταπεινός, προσγειωμένος και με κύριο άξωνα την αγάπη του για το τραγούδι.

Παίξε και εσύ στο διασκεδαστικό Quiz του GetGreekMusic για τον αγαπημένο τραγουδιστή και ανακάλυψε πόσο καλά τον γνωρίζεις.

Πόσο φαν του Νίκου Οικονομόπουλου είσαι

 

Σχόλια