Νέος δίσκος για τον Λευτέρη Πανταζή. Στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του φαίνεται να είναι ο γνωστός ερμηνευτής. Συγκεκριμένα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας σε πολλά μέρη εντός και εκτός χώρας.

 νέος δίσκος για τον Λευτέρη Πανταζή

Νέος δίσκος για τον Λευτέρη Πανταζή

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, που κάνει ένα μεγάλο tour συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, (έχει ήδη βρεθεί στην Κύπρο, στη Γερμανία, ενώ τη Δευτέρα εμφανίζεται στα Τίρανα) και αναμένεται να επισκεφτεί δεκάδες ακόμα πόλεις, ήδη βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά στέκια της παραλιακής.

Μέχρι τότε όμως οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα και ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του σε παραγωγή του Χριστόδουλου Σιγανού, που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music λίγο πριν το Πάσχα. Ένα cd-έκπληξη όπως το χαρακτηρίζουν όσοι έχουν ακούσει τα 12 ολοκαίνουργια τραγούδια που περιλαμβάνει, με έναν Λευτέρη Πανταζή να τολμάει σε πολλά μουσικά «παντρέματα», με ερωτικά ακούσματα αλλά και χορευτικό ρυθμό που θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα. 

Νέος δίσκος για τον Λευτέρη Πανταζή. Αυτό λοιπόν είναι το πασχαλινό δώρο που ετοιμάζει για τους θαυμαστές του ο τραγουδιστής.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξη του στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον είχε ταλαιπωρήσει. Συγκεκριμένα, για το εγκεφαλικό επεισόδιο που έχει υποστεί το 2013, το οποίο τον τρόμαξε πολύ. Επίσης τόνισε πως είχε προκληθεί ένας έντονος καβγάς με την μονάκριβη κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Είχα τσακωθεί με την κόρη μου, ήταν στην Αμερική. “Πλακωθήκαμε”, ανταλλάξαμε κουβέντες, ίσως και βαριές. Μετά βέβαια το μετάνιωσα, γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Όμως στεναχωρήθηκα εγώ πολύ.

Είχα στεναχωρηθεί γιατί δούλευα σε ένα σχήμα το οποίο έσκιζε τότε και δεν ήταν εντάξει στις συμφωνίες που κάναμε μαζί. Και όλο αυτό με πείραξε φαίνεται και με χτύπησε πρώτα στο χέρι. Δεν μπορούσα να το κουνήσω.

Όταν έπαθα αυτό το θέμα με την υγεία μου περίμενα κάποιους ανθρώπους να είναι κοντά μου, δεν ήταν. Έκανα λογοθεραπεία και άρχισα να επανέρχομαι. Τραγούδησα και έγινα καλά…»

Δείτε το βίντεο

Σχόλια