Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει γυμναστική κάθε μέρα για να κρατιέται σε φόρμα και αυτό μας το αποδεικνύει.

Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει γυμναστική

Η Μαριάντα Πιερίδη ξεκίνησε την καριέρα της στην μουσική σκηνή το 1995 όταν κλήθηκε να κάνει φωνητικά στην Ελληνική αποστολή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Βασική ερμηνεύτρια ήταν η Ελίνα Κωνσταντοπούλου με το τραγούδι “Ποια προσευχή“.

Ευρέως γνωστή έγινε το 2002 μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Η Γυναίκα της ζωής σου“. Έκτοτε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να τραγουδάει και να είναι από τα πλέον αγαπημένα “παιδιά” της νύχτας. Ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για αυτήν ήταν από το 2002-2008. Τότε κυκλοφόρησαν οι μεγάλες της επιτυχίες με αποτέλεσμα να συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής εκείνη την περίοδο.

Η Μαριάντα μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 ολοκληρωμένα άλμπουμ και 3 cd-singles. Πιο πρόσφατος δίσκος της ήταν το “Σε προκαλώ” που κυκλοφόρησε το 2008.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένεια της καθώς αυτό την γεμίζει όπως έχει αναφέρει και η ίδια.

Η Μαριάντα αγαπάει την γυμναστική καθώς όπως έχει πει και η ίδια είναι κάτι που την βοηθάει να κρατιέται σε φόρμα.

Δεν δίστασε να ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου γυμνάζεται γράφοντας:

“Γιορτάζοντας την 15η ημέρα επιμονής ανεβάζω άλλο ένα προτελευταίο βιντεάκι! ????Χρειάζεται σωστή διατροφή, επιμονή, αποφασιστικότητα και χαμόγελο! ☺️Σε 15 μέρες το τελευταίο βιντεάκι! ??#gymtime #almostthere #loveyourself #healthylifestyle #bikinibody”

Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει γυμναστική και μας αναστατώνει


Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στην καριέρα της ήταν όταν ερμήνευσε το τραγούδι “Ζωή μου στην αυλή μου” μαζί με το συγκρότημα Αντίπερα όχθη. Να σημειώσουμε πως στο βίντεο κλιπ η Μαριάντα ήταν έγκυος!

Σχόλια