Με αέρα 90’s θα εμφανιστεί στην σκηνή του Gagarin η Μαντώ για να μας θυμίσει πολλά.

Μαντώ

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την αίθουσα του Gagarin και από τις καρδιές των αμετανόητων cult fans αυτής της χώρας, το Καλτ Φεστιβάλ επανέρχεται και το γιορτάζει με την απόλυτη ντίβα των 90’s και βασίλισσα της ελληνικής pop. Η Μαντώ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin για ένα ντεριλιακό live πάρτυ ερμηνεύοντας όλες τις τεράστιες επιτυχίες της («Δώσε μου ένα Φιλί», «Αυτό το καλοκαίρι», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Κάνε κι εσύ μια τρέλα», «Στοιχηματίζω», «Τιμώρησέ με» «Αισθήσεις», «Επικίνδυνες αποστολές», «Η δική μας αγάπη») που τάραξαν τις μέρες και τις νύχτες, και που ακόμα τραγουδάμε δίχως καμία ενοχή και με απόλυτη συνείδηση βάζοντας «Φωτιά στα πρέπει».

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου

“Κι εκεί που νόμιζαν ότι νίκησαν… κι εκεί που νόμιζαν ότι το ξεφορτώθηκαν, επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ.
Όχι φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι δεν πεθαίνει έτσι εύκολα το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου. Δεν γονατίζει έτσι απλά μπροστά στα χτυπήματα και στην χλεύη των ανθυποκουλτουριάρηδων της μπαγιάτικης κριτικής, του ανύπαρκτου καθωσπρεπισμού και των καλογυαλισμένων μούσκουλων της ψευτοδιανόησης και των πως-πρέπει-να-είναι-η-τέχνη.
Σηκώνεται, ξεσκονίζει τους γιακάδες του, ισιώνει το μαλλί του και συνεχίζει την πορεία του. Γιατί το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου δεν γεννήθηκε για αυτούς τους ανθρώπους. Γεννήθηκε και συνεχίζει να ζει για τους λάτρεις του περιθωρίου, της ατάκας, του φτηνού αλλά πολύτιμου , της γαλαρίας, του απενεχοποιημένου έρωτα με τον κινηματογράφο. Γεννήθηκε και συνεχίζει να ζει γιατί σιγά μην τους κάνει το χατίρι. Ναι, είμαστε «το παχύ έντερο του ελληνικού κινηματογράφου». Παράσημο και καραμούζα μας.
Φέτος λοιπόν, το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου επιστρέφει για ΔΩΔΕΚΑΤΗ φορά και υπόσχεται μια διοργάνωση πανηγυρική και αποθεωτική. Μαζί μας, θα γιορτάσουν ως τιμώμενα πρόσωπα της φετινής διοργάνωσης ο Χρήστος Κάλοου, αιώνιος γόης, ακούραστο αηδόνι και παντοτινός εραστής και η Βάνα Μπάρμπα, ένα διαρκές και ηφαιστειακό σύμβολο πόθου και γυμνασιακής καψούρας.
Στην γιορτή αυτή για το αληθινό και απενοχοποιημένο πρόσωπο του ελληνικού κινηματογράφου θα μας συνοδέψει και η Μαντώ, γιατί κάθε τέτοια γιορτή θέλει και την μουσική της έκφραση, την μορφή εκείνη που θα ανάψει το διονυσιακό της φιτίλι.
Όλα τα υπόλοιπα, οι σκηνές, οι ατάκες, οι κραυγές, οι χυμένες μπύρες, τα γέλια, τα αποθεωτικά κρεσέντο θα τα ζήσουμε μαζί, στο Gagarin 205. Στο 10ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου.
Τον Νου Σας. Ερχόμαστε.
Για τον Νίκο.”

Σχόλια