Είναι σχεδόν απίθανο να μην έχετε ακούσει το “Μama” με τον Sin boy και τους Madclip, Ypo και illeoo.

Μέσα σε ένα μήνα έχει ξεπεράσει τις 19.000.000 προβολές στο youtube και για εβδομάδες παρέμενε Νο1 στις τάσεις του youtube,εκθρονίζοντας μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Το Mama ξεπέρασε τα 19.000.000 views:

O Sin Boy με τα τραγούδια του προκαλεί πανικό και όπως φάνηκε δεν μετράει τα λόγια του όταν τον ρωτούν την άποψή του.

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Sin Boy μίλησε μεταξύ άλλων για την τεράστια επιτυχία του αλλά και για την απέχθεια που νιώθει για τον Αντώνη Κανάκη λέγοντας:

“…Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια…” 

Επίσης  αναφέρθηκε και στο cover του Mama που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα με πολύ αρνητικούς χαρακτηρισμούς. 

“… Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω… Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια…”

Tι δήλωσε ο Sin Boy για τον Αντώνη Κανάκη:

 

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε πως το cover του Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη σε ρόλο Sin Boy είναι #3 στις τάσεις του youtube και αγγίζει τα 2.000.000 views.

Mama: Το cover των Ράδιο Αρβύλα

Σχόλια