Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για την κόρη του Κόνι Μεταξά και αποκαλύπτει την επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για αυτό και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και της Φαίης Σκορδά, «ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ», όπου ήταν καλεσμένος, αλλά και στις τηλεοπτικές κάμερες του Epsilon, για την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για την κόρη του Κόνι Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής είπε συγκεκριμένα:

Για το Survivor: «Ήρθε, περάσαμε καλά τις γιορτές, τώρα είναι στην Αγγλία. Δεν ξέρω αν θα πάει τελικά στο Survivor. Έχει κλείσει κάποιες δουλειές, κάνει κάποιες φωτογραφίσεις, κάνει μια διαφήμιση, μιλάει για μια ταινία. Δεν ξέρω αν το πρόγραμμα επιτρέπει να λείψει τόσο καιρό, γιατί πρέπει να λείψει τέσσερις μήνες, πέντε. Απλά η μικρή φοβάται τα ζουζούνια.  “Μπαμπά τι θα τρώμε εκεί;”, λέει. Δεν ξέρω αν θα πάει τελικά, δεν το ξέρω, αλλά δεν τη βλέπω και πολύ ζεστή γιατί φοβάται».

Για τις φωτογραφίες: «Απ’ ότι ξέρω, δουλειά είναι αυτό που κάνει, πληρώνεται γι’ αυτό, καλλιτεχνικές φωτογραφίες είναι. Την κατακρίνουν; Εγώ δεν τις βλέπω προκλητικές, τις βλέπω καλλιτεχνικές. Άλλωστε, αυτά τους μάθανε στην Αμερική, εκεί στη σχολή».

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για την κόρη του Κόνι Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για την κόρη του Κόνι Μεταξά. Τελικά αποκάλυψε πως θα είναι στο Your Face Sounds Familiar στη Φαίη Σκορδά. «Ναι θα είναι, της αρέσει πάρα πολύ κάτι τέτοιο. Χαίρομαι για κείνη, γιατί αυτά έκανε στην Αμερική, αυτά έμαθε εκεί, να ”τσαλακώνονται”. Θα τα καταφέρει».

«Τελείωσα από το Μπαρμπαρέλα στη Θεσσαλονίκη, πήραμε παράταση μετά από τέσσερις μήνα, αλλά τελειώσαμε. Θα κάνω περιοδεία σε όλη τη χώρα, αλλά και Αυστραλία, Αμερική και Καναδά, ίσως κάνω και κάτι στην Αθήνα, στη Παραλιακή με νέα παιδιά. ενώ κυκλοφορεί και ο δίσκος μου σε λίγες μέρες από τη Heaven. Μετά από αυτό που έπαθα νομίζω αυτά που σκέφτομαι, αλλά και το πως συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους και στο Λευτέρη, νομίζω πως τον κρατώ καλά. Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε».

Σχόλια