Λευτέρης Πανταζής και Hayko σε ντουέτο έκπληξη και το GetGreekMusic σας το παρουσιάζει αποκλειστικά.

Ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει

Τίτλος του τραγουδιού “Δεν καταλαβαίνω τίποτα – Nike Nike” το οποίο είναι στα Ελληνικά και στα Αρμένικα.

Λευτέρης Πανταζής και Hayko σε ντουέτο έκπληξη


Ελλάδα-Αρμενία συναντιούνται στον Ελληνικό Κόσμο την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Δύο κόσμοι, δύο λαοί, που η φιλία τους αντέχει στο πέρασμα των αιώνων.

Ο πολιτισμός, η θρησκεία, οι παραδόσεις αλλά και ο κοινός πόνος, οι διωγμοί, οι γενοκτονίες ενώνουν τις δύο χώρες συναισθηματικά και ορίζουν ιστορικά την παράλληλη πορεία τους.

Ελλάδα και Αρμενία θα έρθουν κοντά μέσα από τη μουσική συνάντηση δύο σημαντικών καλλιτεχνών τους του Λευτέρη Πανταζή και του Hayko, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο τραγουδιστής με 40 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και περισσότερα από 4 εκατομμύρια πωλήσεις, αποτέλεσε για ολόκληρες γενιές τον εμβληματικό καλλιτέχνη που έγινε συνώνυμο της ελληνικής διασκέδασης.

Σε μια ιδέα του ιδίου, θα βρεθεί στη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου με τον Spitakci Hayko, τον Αρμένιο τραγουδιστή που κάνει διεθνή καριέρα σε Αμερική και Μέση Ανατολή. Με 174 εκατομμύρια προβολές στο YouTube o Hayko ξεχώρισε με το παγκόσμιο hit «MΙ GΝΑ», ένα τραγούδι που έχει κατακλύσει τον πλανήτη με τις διασκευές του ενώ και στην χώρα μας ξεχώρισε η ελληνική του εκδοχή.

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν σημαντικές στιγμές από την καριέρα τους αλλά και από τη μουσική παράδοση των χωρών τους.

Μια μουσική συνύπαρξη που υπόσχεται να συγκινήσει, να ψυχαγωγήσει, να θυμίσει, και να μας παρασύρει με τη δύναμη της μουσικής σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και ελπίδας.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο viva.gr

Λευτέρης Πανταζής και Hayko σε ντουέτο έκπληξη

Σχόλια