Λαμπερή πρεμιέρα στο Fantasia για Ρέμο και Δάντη. Οι δυο καταξιωμένοι ερμηνευτές μεταφέρουν το μοναδικό τους πρόγραμμα από το Stage Live της Θεσσαλονίκης, στο Fantasia της Αθήνας.

Λαμπερή πρεμιέρα στο Fantasia για Ρέμο και Δάντη

Πλήθος κόσμου και παρέλαση επωνύμων έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Δάντη στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Η δυναμική πρεμιέρα επιφυλάσσει ακόμα πιο δυνατές βραδιές τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα νυχτοπερπατήματα γίνονται πιο συχνά. Η παραλιακή αποτελεί μέρος διασκέδασης και βραδινών εξορμήσεων και όταν στο μαγαζί υπάρχουν δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες λογικό είναι να γίνεται το αδιαχώρητο.

Οι δυο τραγουδιστές ερμήνευσαν παλιές και νέες τους επιτυχίες ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη και κερδίζοντας το χειροκρότημα από το κοινό που κατέκλυσε από νωρίς το γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Επέστρεψα φιλαράκια μου” ! Έτσι καλησπέρισε ο Αντώνης Ρέμος λίγο μετά τη 01.15 το κατάμεστο Fantasia. Μέσα σε ένα ένθερμο κοινό, το οποίο παρακολούθησε ένα πρόγραμμα μοναδικό με την σφραγίδα του μεγάλου ερμηνευτή.  Μια συνεργασία που έκανε πρεμιέρα και με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, συνεχίζοντας την μεγάλη  επιτυχία που σημείωσαν στην Θεσσαλονίκη. Η δουλειά του Κωνσταντίνου Ρήγου με το consept της βραδιάς έκανε την διαφορά, ενώ τα ντουέτα τους είναι το αλατοπίπερο της συνυπαρξής τους για περίπου 35 λεπτά.

Λαμπερή πρεμιέρα στο Fantasia για Ρέμο και Δάντη

Πάρτε μια γεύση από την πρεμιέρα τους!


Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει το ”Μπορεί να βγω” και αποθεώνεται από τους θαμώνες του μαγαζιού….

Η έναρξη του Αντώνη Ρέμου στο Fantasia

 

Η χημεία των δυο τραγουδιστών και η πολύ καλή τους σχέση φάνηκε στο Live του Rising Star, όπου βρέθηκε ο Δάντης.

Ο τραγουδιστής παρουσίασε δύο νέα του τραγούδια, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε τη σκηνή με τους παίκτες της ομάδας του Αντώνη Ρέμου, τον Δημήτρη Γερογιάννη και τον Σωτήρη Καρυστινό.

Ο γνωστός τραγουδιστής στο τέλος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο, μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια, για να ανταποδώσει ο Ρέμος, όπως έγινε και με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ο Χρήστος Μάστορας μάλιστα είπε πως ο Δάντης αποτελούσε πάντα το πρότυπο του, φωνητικά.

Ο Δάντης ερμήνευσε το νέο του κομμάτι, ”Πάντα Βρέχει” και άλλες επιτυχίες του, όπως το, ”Ξυράφι”, κερδίζοντας το χειροκρότημα των συναδέλφων του στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, αλλά και του κοινού.

Σχόλια