Ο Παντελής Θαλασσινός θα βρίσκεται στο Kremlino για 2 μοναδικές εμφανίσεις που σίγουρα μας μείνουν αξέχαστες.

Παντελής Θαλασσινός - Kremlino

Ο Παντελής Θαλασσινός  μαζί με  έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά στην κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη στα κρουστά, και ηχολήπτες τον Γιώργο Καρυώτη και Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γεννέτηρα και αφετηρία της πορείας του, στον Πειραιά.

Ο Παντελής Θαλασσινός θα παρουσιάσει τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο:” Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός” και  “Με δυο ρολόγια”.

Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια του και την ορχήστρα του,θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του σε μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών, από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών.

Τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει όπως το  «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω»,«Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος». Τραγούδια που έχουν ριζώσει βαθιά μέσα μας, αντέχοντας στο χρόνο και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Το Opening act θα κάνει η Καλλιτενική Κολεκτίβα Πλέγμα.

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Παντελής Θαλασσινός

Ο Παντελής Θαλασσινός στο Kremlino

Ώρα προσέλευσης: 22:00
Ώρα έναρξης: 23:00

Γενική είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 10 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση: 25 ευρώ σε τραπέζι

Kremlino
Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010
https://www.facebook.com/kremlinostage

 

Σχόλια