Απέβαλε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου και το κλίμα στην οικογένεια είναι στενάχωρο. Όλοι προσπαθούν να στηρίξουν την Όλγα Κιουρτσάκη για τις δύσκολες ώρες που περνά.

Απέβαλε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου

Όταν μια μητέρα χάνει το παιδί της πριν το πιάσει στην αγκαλιά της είναι ότι πιο επώδυνο. Μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της, όσο κι αν θέλει να την ξεχάσει.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έκανε ένα υπέροχο γάμο και είναι πολύ ευτυχισμένη με τον σύζυγό της Φώτη Λόση. Ωστόσο λίγο πριν το γάμο της λόγω παλίνδρομης κύησης αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Το δυσάρεστο γεγονός, αποκάλυψε η ίδια η Όλγα στο προφίλ της στο Facebook με πολύ συγκινητικά κι αληθινά λόγια.

“Δεν μπορώ άλλο να κρύβομαι .. ναι τώρα που πέρασε όλη η φούρια με τον γάμο .. θα το πω για να σταματήσετε να μου εύχεστε .. για να το ξεπεράσω κι εγώ .. ΛΟΙΠΟΝ .. 6 μέρες πριν τον γάμο αναγκάστηκα να κάνω απόξεση .. ο γιατρός είπε ότι ήταν παλίνδρομη κύηση .. αλλά νέοι είμαστε και ίσως ήταν για καλύτερα και να ξαναπροσπαθήσουμε και να έχουμε σύντομα στην αγκαλιά μας είναι υγιέστατο μωράκι .. είναι πολύ συχνό αυτό σε πολλές γυναίκες .. δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία .. προτιμήσαμε να μην το πούμε λίγο πριν τον γάμο για να μην επισκιάσει την χαρά μας!! Αυτό ας το αφήσουμε έτσι ασχολίαστο .. μόνο ευτυχία και αγάπη παιδιά“!


Σχόλια