Έλλη Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε για να καταφέρει να γίνει δημοφιλής και να κατακτήσει την αγάπη του κοινού.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
Κουράστηκα πάρα πολύ για να γίνω αυτό που λέμε “πρώτο όνομα”. Αν αναλογιστείς ότι στη δουλειά μπήκα το 1990, τελικά καριέρα έκανα το 2003. Δούλεψα πάρα πολύ. Μαστίγωσα τον εαυτό μου. Έγινα στρατιώτης. Έπρεπε να αλλάξω για να με αποδεχτεί ο κόσμος. Τι να αλλάξω; Την εμφάνισή μου. Ήταν ένας βασικός λόγος που όλα πήγαν πιο αργά. Φυσικά και ήταν άδικο. Και ρατσιστικό. Είδες όμως πώς άλλαξα; Τι έμαθα από εκείνη την εποχή; Αν θες να μπεις στα βαθιά, κολύμπα. Ξέρεις κάτι; Τον κόσμο δεν τον αφορούσε αν είχα παραπάνω κιλά επειδή είχα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου. Το αποτέλεσμα έβλεπε. Κι εγώ αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε να το αλλάξω. Εύκολο; Δύσκολο; Εμένα αφορούσε. Είχα να πολεμήσω σε πάρα πολλά μέτωπα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν θαύματα. Αυτό που έκανα εγώ δεν ήταν τίποτα”

Ενώ ανέφερε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τη μεγάλη της επιτυχία:
Η απάντησή μου ήταν η επιτυχία μου. Αν την ψώνισα; Δεν το νομίζω. Πού χρόνος να την ψωνίσω; Δούλευα πάρα πολύ. Κάποια στιγμή μου είχε πει ο Φοίβος: “Έχεις κάνει ρεκόρ εξώφυλλων σε έναν μήνα”. Δεν είχα ιδέα. Ήμουν από φωτογράφηση σε φωτογράφηση, από κλιπ σε κλιπ, είχα εμφανίσεις πέντε ημέρες την εβδομάδα.”

Σχόλια