Η μπέμπα της Καλομοίρας επιτέλους γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με μια τούρτα έκπληξη.

Χρόνια πολλά Καλομοίρα

Η μικρή έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της τούρτας, με την Καλομοίρα να απαθανατίζει αυτή τη στιγμή μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια έγραψε: “Χρόνια πολλά στο λουλουδάκι μου! ? Happy birthday to my little flower! Her bday was officially yesterday but we celebrated today so her grandparents can be there too! ?????#1”

Η μπέμπα της Καλομοίρας έγινε 1 έτους


Η Καλομοίρα αναμένεται το καλοκαίρι να βαφτίσει την μικρή της κόρη και να σφραγίσει τη φιλία της με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται ανάμεσα στους νονούς της κόρης της Καλομοίρας και οι δυο διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz μοιάζουν να είναι στα καλύτερά τους. Η μικρή Αναστασία – Καλομοίρα θα βαφτιστεί στην Ελλάδα στις 6 Αυγούστου και θα έχει για νονούς την όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο, δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας, που ανυπομονούν για το baby bloom της μικρής.

Νευριάζω με μικρά, ασήμαντα πράγματα. Με το Γιώργο νευριάζω αναλόγως, αυτός νευριάζει πιο πολύ μαζί μου, γιατί είμαι λίγο τρελή με την καλή έννοια. 

Κουράζομαι πάρα πολύ με τα παιδιά, αλλά Δόξα τω Θεώ, έχω εδώ τη μητέρα μου. Έχω και μια δασκάλα που τους μαθαίνει ελληνικά. Θέλω να παντρευτούν Ελληνίδες, να μάθουν τη γλώσσα και να έρθουν να μείνουν στην Ελλάδα. Θα το ήθελα και θα το σπρώξω, αλλά αν δε μου βγει, δεν μου βγήκε.

Την εκκλησία και το μέρος τα κλείσαμε αυτά για τη βάπτιση… Αλλά έχω το πρώτο ραντεβού μου για τα άλλα και δεν είμαι καλή σ’ αυτά! Αυτό που με νοιάζει είναι το φαγητό γιατί αυτό με κάνει χαρούμενη και η μουσική… Ναι θα τραγουδήσω για την κόρη μου, έτσι για το κέφι… Θέλω παραδοσιακή ορχήστρα” είπε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές κάμερες.

Σχόλια