Η Καλομοίρα σε μια κατάθεση ψυχής μιλά για την κόρη της και συγκινεί τον κόσμο. Δείτε τι έγραψε η χαριτωμένη μαμά.

Η Καλομοίρα σε μια κατάθεση ψυχής

Όπως όλοι ξέρουμε το απόγευμα της Κυριακής, στο Island, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της Αναστασίας σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι.

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε συγγενείς, γνωστούς, φίλους και διάσημους celebrities για να χαρεί και να γιορτάσει ένα από τα πιο όμορφα γεγονότα της ζωής της.

Δυο μέρες μετά η Καλομοίρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από εκείνη την ημέρα γράφοντας πως «Η βάπτιση της μικρής μας Αναστασίας – Καλομοίρα, ήταν μία πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, γεμάτη από αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα. Της ευχόμαστε όλα τα καλά, να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη, δυνατή. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της, να την αγαπάμε κάθε μέρα και περισσότερο. Ευχαριστούμε την οικογένεια μας και όλους μας τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας μία τόσο σημαντική στιγμή».

Η Καλομοίρα σε μια κατάθεση ψυχής

Η βάπτιση της μικρής μας Αναστασίας – Καλομοίρα, ήταν μία πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, γεμάτη από αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα. Της ευχόμαστε όλα τα καλά, να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη, δυνατή. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της, να την αγαπάμε κάθε μέρα και περισσότερο. Ευχαριστούμε την οικογένεια μας και όλους μας τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας μία τόσο σημαντική στιγμή. Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους κουμπάρους και νονούς @giannetos @mariettachrousala @leonpat7 , η μπέμπα μας είναι πραγματικά ευλογημένη που ξεκινάει το ταξίδι της με τόσο πολύτιμούς ανθρώπους στο πλευρό της. Επίσης, ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μας στηρίξατε, δημιουργώντας μία αξέχαστη βραδιά: το @islandathensriviera και τον @chrysanthospanas για την υπέροχη φιλοξενία, την @petridislvcreations για τη συγκλονιστική διακόσμηση του χώρου, τα @freshpatisserie για την επιμέλεια του candybar, τα κουφέτα @dragees_hatziyiannakis με τις πραγματικά αξεπέραστες γεύσεις, τα @cossileevents και @celfieandco για τις υπέροχες μπουμπουνιέρες και τα μαρτυρικά αντίστοιχα και την @mcandthe7pedals που με την άρπα της έδωσε μία πολύ ιδιαίτερη μουσική νότα. Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μου @mirodesigners για το ονειρικό φόρεμα, τη @roulamoniaki και το πρακτορείο @alex_georgiadis_iwnas για αυτή εδώ τη φωτογραφία, και όλες τις άλλες που είναι το ίδιο μαγικές. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστούμε και όλη μας την αγάπη στο @gingeri____ μας, και την ομάδα της, την @antonopoulou_avgi για το συνολικό σχεδιασμό και την επιμέλεια του #anastasiabaptism Να είστε πάντα και όλοι καλά, καλό καλοκαίρι! ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira) στις

Σχόλια