Θα ήθελα να τραγουδήσω με την Χάρις Αλεξίου δήλωσε ο Μύρωνας Στρατής σε πρόσφατη του συνέντευξη! Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Queen.gr και μας εντυπωσίασε γι ακόμα μια φορά!

Ο Μύρωνας Στρατής λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία κάνει δύο τελευταίες εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Club, τα επόμενα Σάββατα (13 και 20 Μαΐου) μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Ήβη Αδάμου

Σε μια όμορφη συζήτηση με την δημοσιογράφο Καλαποθαράκου Διονυσία, ο Μύρωνας μίλησε για τα χόμπι του, τι τον ενθουσιάζει στην ζωή αλλά και τα επαγγελματικά του βήματα. Η συζήτηση ξεκίνησε με τις εμφανίσεις του τραγουδιστή μαζί με τον Ησαια Ματιαμπά και την Ήβη Αδάμου και κατά πόσο υπάρχει ο χρόνος ξεκούρασης ή όχι, και συνεχίστηκε με λίγα λόγια για την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Βαθιές Αναπνοές” και για τον τρόπο που νιώθει γι αυτήν ενώ δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού είναι μια δύσκολη περίοδος στις δισκογραφικές εταιρείες αυτό το διάστημα.

Θα ήθελα να τραγουδήσω με την Χάρις Αλεξίου

Για τον Ησαΐα Ματιάμπα και την συνεργασία τους ο Μύρωνας Στρατής είπε: “Υπάρχουν κολλητοί με τους οποίους πίνουμε καφέδες και βγαίνουμε για δείπνα σε εστιατόρια και υπάρχουν και οι κολλητοί με τους οποίους περνάς 5 ώρες ώρες πάνω σε μια σκηνή ακριβώς! Εντάξει, μοιραία η δουλειά και το ξενύχτι και η ταλαιπωρία και όλα αυτά, μπορεί να φέρνουν κούραση και σε μας και στην μπάντα μας αλλά είμαστε όλοι πάρα πολύ δεμένοι, είμαστε κολλητοί ο ένας με τον άλλον όπως και με τον Ησαΐα, είμαστε πολλά χρόνια με την ίδια μπάντα, οπότε εντάξει σίγουρα έχουμε τις τριβές μας και τα θέματα μας αλλά ναι περνάμε ωραία και με γεμίζει και τον γεμίζω!”

Στην πορεία μίλησε στην δημοσιογράφο για το ποια είναι η καλλιτέχνης με την οποία θα ήθελε να τραγουδήσει μαζί της ο Μύρωνας Στρατής επέλεξε την Χάρις Αλεξίου. “Αγαπώ πάρα πολύ την Χάρις Αλεξίου, έχω μεγαλώσει με την φωνή της, η μαμά μου έχει όλη την δισκογραφία της οπότε την έχω στην καρδιά μου μέσα σε ένα ιδιαίτερο μέρος ας πούμε!”

Με ποιόν τραγουδιστή του εξωτερικού θα ήθελε να τραγουδήσει αλλά και ποιο ήταν το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχει κάνει ο Μύρωνας Στρατής και το ομολογεί, μπορείς να τα δεις στο παρακάτω απόσπασμα:

Σχόλια