Η Νατάσσα Μποφίλιου μιλά για όλα! Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο περιοδικό Omikron και στον Πιερή Παναγή.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μιλά για όλα

Η Νατάσσα Μποφίλιου μιλά για όλα:

Η όμορφη συζήτηση ξεκίνησε με τα τραγούδια που ακούγοντας τα κάποιος θα έλεγε πως την κουβαλά μια θλίψη, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε: “Δεν είμαστε θλιμμένοι τύποι, ούτε πιστεύω πως το ρεπερτόριο μας εκπροσωπεί τη θλιβερή πλευρά μιας προσωπικότητας. Περιγράφει την πραγματική ζωή ενός ανθρώπου γιατί βασίζεται στις δικές μας ιστορίες. Τα τραγούδια μας, ακόμα και τα πιο «σοβαρά» κρύβουν μέσα τους μια δύναμη. Το «Εν λευκώ» δεν είναι ένα λυπητερό τραγούδι. Το «Κοίτα Εγώ» το ίδιο. Φωτίζουν όλες τις πλευρές της ζωής.”

Πότε ένιωσες τραγουδίστρια ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Νατάσσα είπε με ειλικρίνεια: “Το κατάλαβα αργά, το 2011. Πριν δεν ήξερα αν οδηγεί κάπου… Παρόλο που δούλεψα σκληρά και πίστευα σε αυτό… Ήταν η φόρα που είχαμε για να κάνουμε τραγούδια, η σχέση μου με τα παιδιά, το πόσο μου άρεσε. Πάντα όμως αμφισβητούσα τη σφραγίδα και αν αυτό είναι που θέλω να κάνω. Έτσι είμαι όμως. Πάντα θέλω να έχω plan b και plan c. Ο φόβος μου ήταν να μην τα καταφέρουμε, να μην επιβιώσουμε. Και μέχρι το 2011 δεν βιοποριζόμασταν απ’ τη μουσική. Έβγαιναν πολύ λίγα χρήματα που δεν έφταναν ούτε για τα βασικά. Με αυτό ως δεδομένο είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι «εγώ θα γίνω στανταρτ τραγουδιστής». Ούτε ένιωθα την ασφάλεια ότι αυτό που κάνουμε θα πετύχει ένα crossover για να πω είμαι τραγουδίστρια. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι αυτό είναι το επάγγελμά μου, είμαι επιτυχημένη σε αυτό και ότι δεν θα είναι τόσο βραχεία η διαδρομή. Τα τελευταία δυο χρόνια σκέφτομαι τι θα κάνω στη μουσική τα επόμενα 10 χρόνια ενώ πριν δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα.

Σκέφτεσαι ποτέ γιατί εσύ τα κατάφερες; Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που ξεχωρίζουν. Το αντιλαμβάνεσαι; ρώτησε ο Πιερής Παναγής και η Νατάσσα δήλωσε: Το έχω σκεφτεί γιατί πολλές φορές έχει τύχει να αμφισβητηθεί από άλλους. Η απάντηση είναι πως πάντα είχαμε μια σιγουριά ως προς το ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε. Σαφώς είχαμε ταλέντο και αυτό δεν το λέω με έπαρση. Αν δεν είχαμε ταλέντο δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά. Είχαμε πάθος, θάρρος, δουλέψαμε και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Και σίγουρα όλο αυτό που κατακτήσαμε με τα χρόνια, γιατί καθετί που μας συμβαίνει είναι συν τω χρόνω, δεν έγινε ξαφνικά ή απότομα. Κοιτώντας τη μικρή διαδρομή μας βλέπω ότι κάθε χρόνος μας οδηγούσε παρακάτω. Κάθε βήμα ήταν δουλεμένο και είχε αγωνία, πάθος, αφοσίωση, ανατροπές. Πιστεύω οι λόγοι που ξεχωρίσαμε είναι πολλοί, αλλά νομίζω μας αξίζει αυτό που μας συμβαίνει. Όπως αξίζει και σε πολλούς άλλους ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει.

 

Σχόλια