Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ είναι γεγονός - Ακούστε το!
Η Ελένη Χατζίδου πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Με αφορμή αυτό, μίλησε στην εφημερίδα “Αγορά” για το νέο της άλμπουμ, αλλά και για τα συναισθήματα που της προκλήθηκαν με την κυκλοφορία του.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν το πρώτο της single “Βάλε μου φωτιά” είναι αυτοβιογραφικό, η ίδια δήλωσε:
“Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που παίρνω «φωτιά» λόγω της δουλειάς, αλλά φέτος η κατάσταση είναι όνομα και πράμα. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο πρώτο μου άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις ένα μήνα πριν και περιέχει συνολικά τέσσερα κομμάτια.”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε κρατώντας το πρώτο της άλμπουμ στα χέρια της, αλλά και για το κομμάτι “Χειρότερη” που την έκανε ευρέως γνωστή:
“Είναι πολύ συγκινητικό και δεν μπορεί να το νιώσει κάποιος αν δεν το έχει ζήσει. Βέβαια, είναι εξίσου συγκινητικό όταν ακούς για πρώτη φορά το τραγούδι σου στο ραδιόφωνο ή σου ζητούν το πρώτο σου αυτόγραφο. Για να καταλάβεις εννοώ, το «Χειρότερη» το άκουσα πρώτη φορά από ένα διερχόμενο αμάξι που το είχε τέρμα στα ηχεία, όχι στο ραδιόφωνο, γιατί άργησαν να το παίξουν. Πρώτα με άκουσαν από τα αυτοκίνητα και το Youtube και μετά από τα ραδιόφωνα.”

 

Σχόλια