γλυκερια λιδακης κονταρος
Από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο Μανώλης Κονταρός θα υποδεχτούν τους φίλους τους στο νυχτερινό κέντρο “ΦΩΣ” σε ένα πρόγραμμα για πραγματική διασκέδαση, αυθεντική ψυχαγωγία, γλέντι και χορό.
Αυτές τις μέρες, λίγο πριν την πρεμιέρα τους, βρίσκονται σε εντατικές πρόβες, όπου ωστόσο δε λείπουν τα πειράγματα και οι πλάκες μεταξύ τους – επιβεβαιώνοντας τη χημεία τους επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα με έντεχνα και λαϊκά αγαπημένα τραγούδια με κρητικές πινελιές που θα παρασύρει τον κόσμο σε ένα ατελείωτο γλέντι.
Η αγαπημένη του κόσμου, Γλυκερία, με τη μοναδική της χροιά, ο Μανώλης Λιδάκης, με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, και ο αυθεντικός Μανώλης Κονταρός, με το λαούτο του, συνθέτουν την ιδανική τριάδα για ένα ανεβαστικό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει.
Δείτε φωτογραφίες:
γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος γλυκερια λιδακης κονταρος

Σχόλια