ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ-Οι-Γενναίοι-Της-ΝύχταςΟι τέσσερις γενναίοι της νύχτας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, συνεχίζουν δυναμικά τις παραστάσεις τους στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Με τον τίτλο «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» (εμπνευσμένο από την παλιά αγγλική ταινία της δεκαετίας του 1930) ο Διονύσης Σαββόπουλος στήνει το πρόγραμμα του φετινού χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά.

Το «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» είναι σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και άφθονη παρωδία.

Μαζί τους είναι και ο άνθρωπος-ορχήστρα Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος αλλά και η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη μαζί με άλλους δώδεκα δεξιοτέχνες μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς (Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Νίκος Καλαντζάκος, Στάθης Άννινος, Άκης Αμπράζης, Γιάννης Πουρνάρας, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Steve Tesser, Γιάννης Μίνως, Πάρις Θωμόπουλος).

 Και κάτι ακόμα… Οι πλέον αξιόλογοι καινούργιοι καλλιτέχνες της νέας μουσικής σκηνής και του θεάτρου, θα πραγματοποιούν αστραπιαίες εμφανίσεις, στην σκηνή της “Ακτής της οδού Πειραιώς”, σαν έκτακτοι επισκέπτες. Τα ονόματά τους δεν θα ανακοινώνονται από πριν, για να διατηρηθεί το στοιχείο της αναμονής και της έκπληξης.

Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μπουλάς! Οι τέσσερις του «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» υπόσχονται φέτος κωμωδία, πάθος, μουσική και λίγο… γυμνό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 20 Δεκεμβρίου 2013.

 

Ακτή Πειραιώς

Ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 10.30μμ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3418020

Σχόλια