Παντελής ΘαλασσινόςΟ Ρυθμός Stage φοράει τα καλά του και σας προσκαλεί στην ζεστή και φιλόξενη συντροφιά του παρέα με τους: Παντελή Θαλασσινό, Κώστα Χατζή και την Ειρήνη Τουμπάκη που συναντά τον Χάρη Μακρή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εμφανίσεων

Ανήμερα Χριστουγέννων (25/12) και Σάββατο 4 Ιανουαρίου στην σκηνή του Ρυθμού Stage θα βρίσκεται ο Κώστας Χατζής, μαζί με αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Απ’ το αεροπλάνο», «Δε βαριέσαι αδερφέ» και πολλά άλλα.

Την σκυτάλη παραλαμβάνει, ο  Παντελής Θαλασσινός, ο οποίος συνεχίζει τις εμφανίσεις του και μέσα στις γιορτές. Συγκεκριμένα, την Παραμονή Χριστουγέννων(24/12), το  Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ανήμερα Πρωτοχρονιάς(1/1) αλλά και Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, ο Παντελής Θαλασσινός περιμένει τους φίλους του, για να τραγουδήσει και να τους γνωρίσει καινούργιο του διπλό live CD «Ανοιχτή Ακρόαση» όπου περιλαμβάνονται  γνωστά αγαπημένα τραγούδια με διαφορετική ενορχήστρωση, διαλεγμένα όλα με προσοχή.

Παντελής Θαλασσινός: ” Η κρίση στην μουσική είναι μόνο δισκογραφική”

Ενώ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12)  έχουμε την ιδανική πρόταση για την αλλαγή του χρόνου που μας έρχεται από δύο νέες λαϊκές φωνές.  Ο Χάρης Μακρής και η Ειρήνη Τουμπάκη μας παρουσιάζουν τα τραγούδια που τα ξέρουμε όλοι απ’ έξω και τα συναντάμε στο κλασικό «δεύτερο», λαϊκό μέρος των περισσότερων προγραμμάτων, όπως  «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου» και πολλές αγαπημένες στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού.

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

 

Σχόλια