Ο Πειρασμός του Γιώργου Ζιώρη έφτασε και πρόκειται για τη νέα του διασκευή.

Γιώργος Ζιώρης - Πειρασμός

Ο νικητής του φετινού The Voice of Greece, Γιώργος Ζιώρης μας συστήνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα, το single «Πειρασμός».

Ο «Πειρασμός» είναι μια φρέσκια διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη,που τραγούδησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι Τριο Καντσόνε στην ταινία «Η Μουσίτσα» το 1959,το οποίο αργότερα διασκευάστηκε από τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλέξια ως «Είσαι παιδί μου πειρασμός» (1993).

Τη διασκευή, στην οποία συμμετέχει η Μυρτώ Ναούμ, επιμελήθηκε η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία μάλιστα υπογράφει και τους στίχους στην αγγλική έκδοση του τραγουδιού με τίτλο «Desire», που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ελληνική.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ τόσο για την ελληνική όσο και για την αγγλική εκδοχή, πραγματοποιήθηκαν στο Μαρούσι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της  Κλαίρης Φαφούτη.

Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Ζιώρης και η Μυρτώ Ναούμ στο ρόλο του ζευγαριού, ενώ ρετρό στοιχεία θα μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, με αρκετή δόση χιούμορ, χαράς, ρυθμού και ζωντάνιας.

Το πρώτο single του Γιώργου Ζιώρη κυκλοφορεί από την Minos EMI/Universal.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Πειρασμός – Γιώργος Ζιώρης

Σχόλια