ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στην Στυλίδα το 1975. Το 1980 όταν ήταν 5 ετών του αγόρασαν μία κιθάρα. Χωρίς να έχει ξαναπαίξει κιθάρα άρχισε να την γρατζουνάει και από τότε κατάλαβαν ότι του Γιώργου του άρεσε η μουσική.

Το 1981 επισκέφτηκε για πρώτη φορά θέατρο και έκανε τη δήλωση “Όταν μεγαλώσω θα γίνω τραγουδιστής”. Το 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με τίτλο “Αν ήμουνα παλιόπαιδο”. Μετά από αυτό το τραγούδι ακολούθησε το “Με χαλάει” το οποίο έγινε επιτυχία.

Το Romeo ήτανε το πρώτο μαγαζί που εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης. Στις 3 Δεκεμβρίου κρατάει στα χέρια του τον πρώτο του χρυσό δίσκο και η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Τον Νοέμβριο του 2003 κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Έκανα τη νύχτα μέρα” και μετά από λίγο καιρό έγινε και αυτή χρυσή. Τον Οκτώβριο του 2004 κυκλοφορεί η τέταρτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Ο τέλειος άντρας”. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την ένατη θέση.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

[wzslider autoplay=”true” interval=”6000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

FOLLOW ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ @

[social_icon url=”http://www.facebook.com/GiorgosTsalikisOfficial” profile_type=”facebook” icon_url=”http://www.getgreekmusic.gr/wp-content/uploads/2013/04/facebook_icon.png” window=”yes”][social_icon url=”http://twitter.com/tsalikisgiorgos” profile_type=”twitter” icon_url=”http://www.getgreekmusic.gr/wp-content/uploads/2013/04/twitter_icon.png” window=”yes”]

Σχόλια