Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε  ο Γιώργος Σαμπάνης για την φωτιά που ξέσπασε στο Acro.

ο Γιώργος Σαμπάνης για την φωτιά που ξέσπασε στο Acro

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» που βρίσκεται δίπλα από το κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9.84», στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ιεράς Οδού, στο Γκάζι.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την Πυροσβεστική, υπήρχαν τρία άτομα στο κτίριο, τα οποία δεν κινδύνεψαν, αυτή τη στιγμή έχουν εγκαταλείψει το χώρο και είναι καλά στην υγεία τους. Δύο άτομα ήταν στην ταράτσα του κτιρίου, ενώ το τρίτο είναι άτομο με κινητικά προβλήματα και βρίσκονταν στον πρώτο όροφο, από όπου δεν μπορούσε να κατέβει, καθώς υπήρχε διακοπή ρεύματος και δεν λειτουργούσε το ασανσέρ. Με τη βοήθεια των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, όλοι έφυγαν από το χώρο χωρίς προβλήματα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έσπευσε να αναφερθεί και ο ίδιος στο γεγονός.

Είναι όλα καλά! Η πυρκαγιά δεν πέρασε, ευτυχώς, στον χώρο του Acro, έμεινε στον χώρο της αυλής, σε κάτι ξύλα… Δεν έπαθε ζημιά κανένας μουσικός χώρος“, είπε ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, ενώ ανέφερε πως πιθανότατα η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου, πάνω από τον δεύτερο όροφο και επιτόπου βρέθηκαν δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες.

Ο πολυχώρος στεγάζει τα νυχτερινά κέντρα του επιχειρηματία Φωτιά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Σαμπάνης για την φωτιά που ξέσπασε στο Acro

Σχόλια