Γιώργος Σαμπάνης – Acro

Γιώργος Σαμπάνης - Acro

Πολύς κόσμος και κέφι το διήμερο που μας πέρασε στο πιο ζωντανό live club της πόλης, το Acro Club στην Ιερά Οδό εκεί όπου τραγουδάει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Γιώργος Σαμπάνης, η Demy και η Μαλού.

Ο εκρηκτικός και γεμάτος ενέργεια Γιώργος Σαμπάνης κυρίαρχος στη σκηνή έχει στήσει και φέτος ένα “διαφορετικό” party γεμάτο με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Στην παρέα του η Demy που καταφέρνει να παρασύρει το κοινό με την αμεσότητά της αλλά και η Μαλού με την ιδιαίτερη φωνή και τη μοναδική της ενέργεια, καθώς και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, όπου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις ιδιαίτερες μουσικές του επιλογές.

Επώνυμοι από τον χώρο της Showbiz παρευρέθηκαν και αυτό το διήμερο διασκεδάζοντας μέχρι τiς πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσά τους ο Πέτρος Κωστόπουλος με την παρέα του, ο Νίκος Παπαδάκης με τη συνοδό του, ο Δήμος Αναστασιάδης με τον Γιώργο Ισαάκ, ο Όθωνας Μεταξάς, η Χριστίνα Κοντοβά με τη Νικολέττα Ράλλη, την Έβελυν Καγιατζόγλου και την Σαμάνθα Αποστολοπούλου, ο
Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη σύζυγό του Μαρία Δήμου, ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης και άλλοι.

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά και φέτος στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα. Το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο ACRO Club κάθε Παρασκευή & Σάββατο!!

 

Σχόλια