Με μια απρόσμενη δισκογραφική μεταγραφή βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Μαζωνάκης στο δυναμικό της Minos EMI / Universal.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο δυναμικό της Minos EMI

Η ίδια η δισκογραφική εταιρία ανακοίνωσε την μεταγραφή του τραγουδιστή και μάλιστα όλοι τους είναι φανερά ενθουσιασμένοι.

“Η Minos EMI υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην οικογένεια της τον Γιώργο Μαζωνάκη!
Η MINOS EMΙ/UNIVERSAL, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, καλωσορίζει τον Γιώργο Μαζωνάκη, έναν μεγάλο καλλιτέχνη, απόλυτα χαρισματικό, μια απαράμιλλη προσωπικότητα που με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία αναδεικνύεται ως ο μοναδικός Έλληνας performer.
Ο καλλιτέχνης με τη πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρέα με τους νέους συνεργάτες του, υπόσχονται σύντομα πολλές και μεγάλες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από όλους.”

Η Minos EMI υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην οικογένεια της τον Γιώργο Μαζωνάκη! Η MINOS EMΙ/UNIVERSAL, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, καλωσορίζει τον Γιώργο Μαζωνάκη, έναν μεγάλο καλλιτέχνη, απόλυτα χαρισματικό, μια απαράμιλλη προσωπικότητα που με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία αναδεικνύεται ως ο μοναδικός Έλληνας performer. Ο καλλιτέχνης με τη πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρέα με τους νέους συνεργάτες του, υπόσχονται σύντομα πολλές και μεγάλες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από όλους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos EMI (@minosemi_official) στις


Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMIΜαργαρίτα Μάτσα υπέγραψαν το δισκογραφικό συμβόλαιο του τραγουδιστή σε ένα ιδιαίτερα θετικό και χαρούμενο κλίμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο δυναμικό της Minos EMI

Σχόλια