Οικογενειακά γιόρτασε τα γενέθλια του ο Γιάννης Βαρδής, με την γυναίκα και την κόρη του.

Γιάννης Βαρδής: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του στο μαιευτήριο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκλεισε τα 43 του χρόνια και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του.

Φυσικά σε όλα αυτά συμβάλλουν τόσο η γυναίκα του Νατάσα Σκαφίδα, όσο και ο καρπός του έρωτα τους, η κόρη τους.

Ο Γιάννης Βαρδής συνεχίζει ωστόσο να νιώθει και την παρουσία του πατέρα του κοντά του.

Μάλιστα είχε δηλώσει συγκεκριμένα:

“Για μένα είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Θέλω να πιστεύω πως αν υπάρχει κάτι μετά από την επίγεια ζωή, μια ενέργεια έστω, τότε πραγματικά είναι εδώ. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Στη μνήμη του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου έχω έξι συγκεκριμένους ελληνικούς σταθμούς. Λέω μέσα μου ‘’Πατέρα αν με ακούς, θα πατήσω στην τύχη ένα κουμπί και θα ακούσω το κομμάτι σου, το ‘’Δως’ μου μια αγκαλιά’’. Μου έχει τύχει ήδη οκτώ με εννιά φορές. Και όχι απλά το ακούω στο τέλος, αλλά το ακούω ακριβώς την στιγμή που ξεκινάει. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά είναι κάτι που μου δίνει δύναμη και την ενέργειά του.”

“Ήταν πολύ αυστηρός, ειδικά σε θέματα της οικογένειας, αλλά και την δική μου δουλειά. Μου έλεγε πάντα να μην ξενυχτάω και να προσέχω την φωνή μου. Μέσα στο σπίτι ήταν αυστηρός, ειδικά τα πρώτα δυο πρώτα χρόνια που μείναμε μαζί. Ήμουν 21 ετών, μόλις είχα τελειώσει το στρατιωτικό μου και οι επιλογές μου ήταν δυο: Ή έφευγα με την μητέρα μου στην Αμερική ή έμενα με τον πατέρα μου. Στην αρχή, οι σχέσεις μας ήθελαν αρκετή δουλειά. Ήταν, όμως, τόσο σωστός και τόσο δίκαιος, που του βγάζω το καπέλο. Ό,τι μου είπε ήταν απολύτως σωστό.”

Η Νατάσα Σκαφίδα έσπευσε μάλιστα να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας σαν λεζάντα:

“Happy birthday μπαμπάκα μαααας @giannisvardis σ´αγαπάμε πολυυυυυύ!!!! 🎂🎂🎂❤️❤️❤️❤️”

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του ο Γιάννης Βαρδής

Happy birthday μπαμπάκα μαααας @giannisvardis σ´αγαπάμε πολυυυυυύ!!!! 🎂🎂🎂❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη natasaskafida (@natasaskafida) στις

Σχόλια