Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε Ο Γιάννης Μαργάρης στο The 2Night show.

Γιάννης Μαργάρης

Ο νικητής του The Voice αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται όταν ακούει πως κέρδισε επειδή είναι Κύπριος, λέγοντας πως ενοχλείται πολλές φορές αλλά όταν βλέπει κόσμο να τον στηρίζει στην Αθήνα το ξεχνάει αμέσως.

Στην συνέχεια τόνισε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Minos EMI και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του single.

Επίσης ανακοίνωσε πως στις 22 Απριλίου θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στον Σταυρό του Νότου μαζί με την Κασσιανή Λειψάκη, την Νικολέτα Μηλιώνη και τον Άκη Κακαγή. Guest σε όλο αυτό θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας.

Έπειτα ο Γιάννης Μαργάρης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις ανησυχίες του αλλά και τις αναμνήσεις που τον στιγμάτισαν.

Τέλος τραγούδησε παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα αλλά και έπαιξαν τα γνωστά παιχνίδια του The 2Night show.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί σε συνέντευξη του για την εξωτερική του εμφάνιση και αν θα άλλαζε κάτι σε αυτήν.

“Ήμουν έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Το περίμενα. Με πείραξε πολύ, όμως, γιατί με αφορά η άποψη του κόσμου. Πικράθηκα γι’ αυτά τα σχόλια. Αλλά, πλέον, θα θωρακίσω τον εαυτό μου και δεν θα διαβάζω αυτά τα σχόλια.”

“Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε δίαιτα έχω κάνει. Θέλω να χάσω κιλά, αλλά για μένα. Όχι, επειδή κάποιοι κάνουν άσχημα σχόλια και θέλω να σταματήσουν. Μόνο για μένα θα το κάνω! Δεν θα με πιέσει κανείς. Άλλωστε, και οι δικοί μου ποτέ δεν με πίεσαν. Δεν με ζόρισαν. Στα 17 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε. Ξέρεις τι είναι σε ένα χωριό της Κύπρου να βάψει ένα παιδί τα μαλλιά του μπλε; Επανάσταση! Οι δικοί μου αντέδρασαν, αλλά μετά το συνήθισαν. Τώρα πια, αν κάνει το ίδιο ένα άλλο παιδάκι δεν θα του πουν κάτι. Όλοι θυμούνται ότι ο Γιάννης Μαργάρης έβαψε μπλε τα μαλλιά του (γέλια).”

Ο Γιάννης Μαργάρης στο The 2Night show

Σχόλια