Ο Γιάννης Μαργάρης είναι ο νικητής του The Voice και πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του. Ωστόσο δεν κρύβει το παράπονό του σχετικά με κάποια σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του.

Γιάννης Μαργάρης

 

Σε μια άκρως αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο μεγάλος νικητής του The Voice, Γιάννης Μαργάρης, στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Ο Γιάννης, μεταξύ άλλων, στάθηκε στα σχόλια που έγιναν από τον κόσμο, στα social media, σχετικά με το σωματικό του βάρος, τονίζοντας την πικρία και την απογοήτευσή του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μαργάρης

Σε ενόχλησαν τα σχόλια για τα κιλά και την εμφάνισή σου;

Ήμουν έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Το περίμενα. Με πείραξε πολύ, όμως, γιατί με αφορά η άποψη του κόσμου. Πικράθηκα γι’ αυτά τα σχόλια. Αλλά, πλέον, θα θωρακίσω τον εαυτό μου και δεν θα διαβάζω αυτά τα σχόλια.

Στο σχολείο τα παιδιά σού έκαναν άσχημα σχόλια;

Όχι, όχι. Δεν τους αφορούσε η εμφάνισή μου, ούτε μπορώ να πω ότι δέχτηκα bullying. Με έβλεπαν με συμπάθεια. Ίσως, γιατί είχα πολλές παρέες και ήμουν δημοφιλής.

Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να αλλάξεις την εικόνα σου;

Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε δίαιτα έχω κάνει. Θέλω να χάσω κιλά, αλλά για μένα. Όχι, επειδή κάποιοι κάνουν άσχημα σχόλια και θέλω να σταματήσουν. Μόνο για μένα θα το κάνω! Δεν θα με πιέσει κανείς. Άλλωστε, και οι δικοί μου ποτέ δεν με πίεσαν. Δεν με ζόρισαν. Στα 17 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε. Ξέρεις τι είναι σε ένα χωριό της Κύπρου να βάψει ένα παιδί τα μαλλιά του μπλε; Επανάσταση! Οι δικοί μου αντέδρασαν, αλλά μετά το συνήθισαν. Τώρα πια, αν κάνει το ίδιο ένα άλλο παιδάκι δεν θα του πουν κάτι. Όλοι θυμούνται ότι ο Γιάννης Μαργάρης έβαψε μπλε τα μαλλιά του (γελάει).

Στον έρωτα είσαι επαναστάτης;

Όχι. Σε κάποια κομμάτια της ζωής μου είμαι, σε κάποια άλλα όχι. Σ’ αυτά είμαι λίγο δειλός, δεν κάνω βήματα. Άλλωστε, δεν έχω ερωτευτεί ποτέ. Ο έρωτας δεν υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Το θέμα είναι να ερωτευτείς κάποιον άνθρωπο και να είναι αμοιβαίο. Όχι μονόπλευρο. Είναι σημαντικός ο έρωτας, θέλω πολύ να μου συμβεί, αλλά δεν μου συνέβη ως τώρα. Μάλλον δεν έκανα ποτέ κανένα βήμα, δείλιασα. Πιστεύω και στο κεραυνοβόλο, όμως. Είναι και θέμα τύχης. Όμως, ναι, φοβάμαι και την απόρριψη. Είμαι ντροπαλός.

 

Σχόλια