Η παρουσίαση τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε, αλλά από ότι φαίνεται δεν άφησε καμία εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, ακόμα και στο κοινό που χρόνια υποστήριζε θερμά το μουσικό θεσμό.

Το video clip του τραγουδιού Όνειρό Μου, που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης η ΕΡΤ1, μέσω μιας εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένη η Γιάννα Τερζή.

Την ωριαία εκπομπή, με τίτλο Στο Δρόμο Για Τη Λισαβόνα, παρουσίασαν τα δίδυμα αδέρφια Γιάννης και Τάκης Φίνας, ενώ περιελάμβανε συνέντευξη της Γιάννας και δηλώσεις – μηνύματα τραγουδιστών που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παρελθόν, όπως οι Ελπίδα, Κώστας Μπίγαλης, Καίτη Γαρμπή και Πασχάλης.

Η παρουσίαση τραγουδιού της Eurovision είχε πολικά νούμενα

Ωστόσο, η εκπομπή της ΕΡΤ, στην οποία πολλοί καταλογίζουν προχειρότητα, φαίνεται πως πέρασε αδιάφορη ακόμα και στους fans της Eurovision, αφού, σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, έκανε 2,4% στο σύνολο της τηλεθέασης και 1,9% στο δυναμικό κοινό (ηλικίες 18 – 54), ποσοστά που σε τίποτα δεν θυμίζουν εκείνα που καταγράφει η δημόσια τηλεόραση τις ημέρες του μουσικού διαγωνισμού.

Σχόλια