Χαμόγελο και χαρά προκαλεί η αισιόδοξη ανάρτηση της Γιάννας Τερζή για τον αποψινό Ημιτελικό της Eurovision.

Εντυπωσίασε στην δεύτερη πρόβα η Ελλάδα

Η Γιάννα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις πρόβες γράφοντας:

“Τί κι αν όλα τα πυροτεχνήματα του κόσμου σκάσουν στη λάθος στιγμή στη σκηνή, εμείς θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε το Όνειρό Μας μέχρι το τέλος 💙 Tonight we vote #14!!!!”

Η αισιόδοξη ανάρτηση της Γιάννας Τερζή

Η εμφάνιση μας

Στις 22:00 θα δοθεί η μάχη της Ελλάδας και της Κύπρου για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 14η θέση. Η Γιάννα Τερζή είναι ιδιαίτερα άνετη και χαλαρή, φωνητικά πιο καλή από ποτέ, και η όλη εμφάνιση ελπίζουμε να εντυπωσιάσει πολύ το παρευρισκόμενο κοινό! Το χέρι της Γιάννας, δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα είναι τελικά βαμμένο μπλε αλλά ίσως φωτιστεί κατάλληλα – όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει εξ’αρχής – στο σημείο που ερμηνεύει τον στίχο «…και το μπλε μου να ξεβάψεις»!

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ρεφραίν, η σκηνή γεμίζει με ξηρό πάγο ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η εντυπωσιακή γέφυρα της συμμετοχής μας και μέχρι το πρώτο μισό της, εμφανίζονται από την σκηνή πολλές στήλες πυροτεχνημάτων! Κατά τη μελωδική γέφυρα, η Γιάννα με τα χέρια της διευθύνει με εντυπωσιακό τρόπο τον φωτισμό αλλά και τις δεσμίδες καπνού που γεννιούνται «μέσα» από το πάτωμα της σκηνής. Ο φωτισμός που επικρατεί είναι σε μπλε χρώμα ενώ λευκά φώτα αναβοσβήνουν συνεχώς, σύμφωνα με τη μουσική… Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει έντονη χρήση ανεμιστήρα που ανεμίζει τα μαλλιά και το φόρεμα της Γιάννας.

Σχόλια