Η Εβελίνα Βαρσάμη εξομολογείται πώς ο γιος τους έμαθε για το ατύχημα του μπαμπά του, του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ελπίδες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Μιλώντας στην εκπομπή “Τατιάνα Live” με την Τατιάνα Στεφανίδου είπε χαρακτηριστικά:

“Είχαμε πάει με τον γιο μου να πούμε τα Κάλαντα με τον Αλέξανδρο. Ξεκινάμε, μαζεύουμε λεφτά και γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν από την Τροχαία Ελληνικού. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Μου είπε μια κοπέλα “είχε ένα ατύχημα ο σύζυγός σας”. Αμέσως τη ρώτησα αν ζει. Μου απάντησε “ζει. Είναι στο Ασκληπιείο της Βούλας, χειρουργείται στο κεφάλι και μετά θα μπει στην εντατική”. Κλείσαμε το τηλέφωνο και με έπιασε εσωτερικό τρέμουλο και ένα πνιχτό κλάμα. Ήταν δίπλα μου το παιδί και δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα… Συνεχίσαμε τα Κάλαντα, αλλά εγώ μέσα μου έκλαιγε η ψυχή μου», περιέγραψε η Εβελίνα στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για το ατύχημα.

Και συνέχισε: «μετά από λίγο του είπα “πρέπει να φύγουμε γιατί χτύπησε μια φίλη μου και πρέπει να πάω να τη δω”. Πάω σπίτι μου, το λέω στη μαμά μου, φεύγω με τον μπαμπά μου και παίρνω την αδερφή του Κωνσταντίνου να την ενημερώσω… Φτάσαμε 11:30, μαζεύτηκε κόσμος και περιμέναμε πότε θα τελειώσει το χειρουργείο. Ο χειρούργος βγήκε στις 17:00 και μας είπε “εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, από εκεί και πέρα είναι στον Θεό

Μπήκα μέσα… Το πρόσωπό του δεν είχε τίποτα, δεν είχε χτυπήσει. Μόνο στο κεφάλι είχε γάζες, κάτι ράμματα στο σαγόνι και ήταν διασωληνωμένος. Του μίλησα, δεν θυμάμαι πόση ώρα μας άφησαν μέσα. Προσπάθησα να μην μ’ ακούει να κλαίω. Του είπα “αγάπη μου κάνε υπομονή, είσαι πολύ δυνατός, θα τα καταφέρεις”. Ήθελα να μείνω όλη το βράδυ, αλλά μου είπαν ότι δεν υπήρχε λόγος. Γύρισα στο σπίτι των γονιών μου αργά το βράδυ, αλλά δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν μη χτυπήσει το τηλέφωνο και μου πούνε το κακό», ανέφερε η Εβελίνα, που δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του Κωνσταντίνου, ενώ με το παιδί την βοηθά η μαμά της η οποία έχει μετακομίσει στο σπίτι τους. Το δύσκολο κομμάτι ήταν να βγουν από την Εντατική και ο σύζυγός της τα κατάφερε, αν και ένα μικρόβιο τους έκανε να ζήσουν και πάλι στιγμές αγωνίας. «Επειδή είναι δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην εντατική. Εγώ παρακαλούσα κι έλεγα “Θεέ μου, πότε θα βγούμε από αυτή την πόρτα;”», συμπλήρωσε.

Ο μικρός Αλέξανδρος έμαθε για τον μπαμπά του με παιδικό τρόπο, ενώ, μαζί με την μητέρα του, φτιάχνουν βιντεάκια για να τα στείλουν στον μπαμπά, τον οποίο δεν έχει δει ακόμα από κοντά: «Ο Αλέξανδρος ξέρει όλη την κατάσταση… Άρχισα να του μιλάω για αυτό που έγινε όταν πήραμε τα πρώτα σημάδια ότι ο Κωνσταντίνος θα ζήσει. Του είπα ότι έχει ένα ατύχημα με τη μηχανή, έχει χτυπήσει το κεφάλι του και είναι στο νοσοκομείο, αλλά πάει πολύ καλά. Μου είπε ότι ήθελε να τον δει. Με βοήθησε ότι ο ίδιος είχε κάνει πέρυσι ένα χειρουργείο και είχε μείνει δέκα μέρες στο νοσοκομείο. Του θύμισα ότι ούτε εκείνον μπορούσε να έρθει κανένα παιδάκι να τον δει γιατί υπάρχουν μικρόβια στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το κατάλαβε… Παράλληλα, του λέω ότι ο Κωνσταντίνος έχει αδυνατίσει και δεν έχει πολύ δύναμη στο σώμα του κι εκείνος μου λέει “δεν με νοιάζει, εγώ να τον πάρω μια αγκαλιά θέλω”… Κάτι άλλο που έχει λείψει πολύ στον Αλέξανδρο και μου το είπε τις τελευταίες μέρες είναι ότι θέλει πολύ να του μιλήσει, του έχει λείψει η φωνή του. Του λέω “κάνε υπομονή γιατί πονάει ο λαιμός του. Μόλις μπορέσει θα σε πάρουμε τηλέφωνο”. Ευτυχώς καταλαβαίνει!”

Η Εβελίνα Βαρσάμη εξομολογείται

Σχόλια