Δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο η ερωτική εξομολόγηση της Βανδή για τον άντρα της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ερωτική εξομολόγηση της Βανδή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του Ντέμη στην οποία έγραψε:

“Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματια και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή!Ενας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας!Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος! #birthday”

Η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει παλαιότερα για τον σύζυγό της σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά τα εξής:

“Με τον Ντέμη πριν συναντηθούμε μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση να παντρευτούμε. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου. Για μένα το μυστικό είναι η επικοινωνία.”

Η Δέσποινα και ο Ντέμης είναι παντρεμένοι από το 2003 ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, την Μελίνα (2004) και τον Γιώργο (2007).

Το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο “Ό,τι ονειρευόμουν” γράφτηκε για τον Ντέμη Νικολαΐδη και συμπεριλήφθηκε στον Live δίσκο της τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε το 2003 και έγινε πλατινένιος.

Η ερωτική εξομολόγηση της Βανδή

Σχόλια