Εβδομάδα Eurovision διανύουμε και για αυτό ήρθε η ώρα να σας ταξιδέψω αρκετά χρόνια πριν σε μια εμφάνιση της Κύπρου στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που δεν είχε και την καλύτερη κατάταξη στον πίνακα των αποτελεσμάτων, αφού αναδείχθηκε πρώτη από το τέλος με 4 βαθμούς μόνο!

Ελπίδα

 

Πήγε πουθενά του μυαλό σας; Φυσικά μιλάμε την αγαπημένη μας τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο  στη Eurovision το 1986 με το τραγούδι “Τώρα ζω“.

Συνέντευξη στην εκπομπή του Μακεδονία tvΌλα Καλά παραχώρησε λοιπόν η Ελπίδα, η ίδια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision το 1986. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η τότε συμμετοχή της, ήταν ό,τι χειρότερο έχει κάνει ποτέ επαγγελματικά αλλά και τι πήγε στραβά!

Ελπίδα: “Δεν συμφωνούσα”

«Μην μου το θυμίζεις. Εκπροσώπησα και την Κύπρο στη Eurovision! Ήταν ό,τι χειρότερο έχω κάνει. Γιατί δεν συμφωνούσα με αυτό το τραγούδι. Προσπάθησα να εξυπηρετήσω το ΡΙΚ τότε. Αποφασίσαμε μερικά πράγματα. Δεν έφταιγε το ΡΙΚ, έφταιγε ο συνθέτης. Δεν κράτησε καθόλου τον λόγο του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελπίδα.

Σχόλια