Έλληνες τραγουδιστές που έγιναν για λίγο ηθοποιοί. Όλοι τους όμως δεν αποχωρίστηκαν το μικρόφωνο και δεν άφησαν την μεγάλη τους αγάπη, το τραγούδι. Δείτε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της δισκογραφίας.

Έλληνες τραγουδιστές που έγιναν για λίγο ηθοποιοί

Η Καίτη Γαρμπή υποδύθηκε την βέρα Αθηναία, πεθερά στη γνωστή σειρά ”Εφτά Θανάσιμες Πεθερές”. Στο έργο ονομαζόταν Καίτη Μαρίνη και ο ρόλος δεν ήταν κόντρα μιας και έκανε την τραγουδίστρια και όπως κάθε ”θανάσιμη πεθερά” δεν ήθελε τη νύφη της, η οποία ήταν μια συνάδελφος της από την Ουκρανία.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε παίξει στο ”Πιάτσα Κολωνάκι” το 2005. Ένα σήριαλ του Λάκη Λαζόπουλου

Κόντρα ρόλο δεν είχε ούτε η Έλλη Κοκκίνου στη σειρά ”Κόκκινο Δωμάτιο”, όπου υποδυόταν την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είχε μπει στο στόχαστρο ενός αντισυμβατικού καλλιτέχνη που ήθελε να τη σκοτώσει. Το αυτοτελή επεισόδια ονομαζόταν ”Η Ντίβα”!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε κι αυτή την τραγουδίστρια στην ”θρυλική” σειρά ”Δύο Ξένοι”. Κάνοντας τη Χαρούλα, όπου τραγουδούσε σε ένα νυχτερινό κέντρο της Τρίπολης και είχε συνάψει παράνομο δεσμό με τον Τόλη (Αλέξανδρος Ρήγας).

Στο ίδιο σήριαλ είχε παίξει και ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος υποδύθηκε τον εαυτό του! Στον ρόλο είχε και ερωτικά μπλεξίματα μιας και κατάφερε να ”ξεμυαλίσει” τη Μίνα Ορφανού (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) !

Στη σειρά ”Υπέροχα Πλάσματα” είχαν συμμετάσχει η Δήμητρα Γαλάνη και ο Γιώργος Μαζωνάκης στο επεισόδιο ”Του Ποιοτικού”. Ο Μαζώ έκανε τον εαυτό του και η Γαλάνη μια ιδιοκτήτρια κυλικείου δισκογραφικής εταιρίας που ήταν τρελή θαυμάστρια του. Επίσης είχαμε ένα φοβερό ντουέτο το Ένα απρόσμενο ντουέτο στο «Love Me Tender» του Elvis Presley!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε παίξει και σε άλλα δυο σήριαλ. Στο ”Μίλα Μου Βρώμικα” και στους ”Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη”, αλλά και στο Εμείς Και Εμείς το 1996. Στο πρώτο είχε υποδυθεί τον μηχανικό αυτοκινήτων που είχε όμως όνειρο να γίνει τραγουδιστής και στο δεύτερο τον εαυτό του.

Στο ”Μίλα μου Βρώμικα” είχε παίξει και η Άννα Βίσση, η οποία έκανε την ”Άννα Βίσση” με αμνησία και είχε ερμηνεύσει στο τέλος του επεισοδίου το ”Στην Πυρά” σε κυπριακή εκδοχή!

«Πέρασμα» από το «Αχ Ελένη» με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το 1992. Ο τραγουδιστής έκανε ένα guest στο σήριαλ της αγαπημένης του συζύγου αποδεικνύοντας ότι έχει μεγάλο υποκριτικό ταλέντο.

Σχόλια