Κωνσταντίνος Αργυρός - Χάνα
Ο σκύλος λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όχι άδικα.

Πολλοί άνθρωποι, και φυσικά ανάμεσά τους και Έλληνες καλλιτέχνες, επιλέγουν τη συντροφιά του τετράποδου φίλου τους, χωρίς να είναι διατεθειμένοι να την αλλάξουν με τίποτα στον κόσμο.

Πανέμορφες φάτσες, αγκαλιά με τους ιδιοκτήτες τους σε αξιολάτρευτες πόζες!

Ας γνωρίσουμε τους τετράποδους φίλους 6+1 Ελλήνων καλλιτεχνών!

Άννα Βίσση & Βανίλια
Άννα Βίσση - Βανίλια
Η Άννα Βίσση χωρίς τη Βανίλια της “δεν πάει που-θε-νά”! Στις νυχτερινές εμφανίσεις, στο θέατρο, σε διακοπές το μικρό μαλτεζάκι είναι πάντοτε στο πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας. Μάλιστα χει παίξει μέχρι και στο βίντεο κλιπ του “Boom boom boom”!

Ελένη Φουρέιρα & Μαϊμού
Ελένη Φουρέιρα - Μαϊμού
Η πανέμορφη Μαϊμού είναι η καλύτερη φίλη της Ελένης Φουρέιρα κι αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες δημοσιεύσεις της τραγουδίστριας με πρωταγωνίστρια τη μικρούλα Σαρπέι. Η ίδια, μάλιστα, έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στο σκυλάκι της, αφού οι γονείς της από πολύ μικρή ηλικία τη φώναζαν έτσι.

Δέσποινα Βανδή & Άλμα
Δέσποινα Βανδή - Άλμα
Η Δέσποινα Βανδή φέτος το καλοκαίρι υιοθέτησε τη μικρή σκυλίτσα, αφού περιπλανιόταν ολομόναχη έξω από το σπίτι τους σε αρκετά κακή κατάσταση. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, αποφάσισε να την κρατήσει και να την φροντίσει, δίνοντάς της το όνομα Άλμα που σημαίνει ψυχή.

Σάκης Ρουβάς & Maya
Σάκης Ρουβάς - Maya
Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η Maya, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του Σάκη Ρουβά!
Η Maya είναι ένα πανέμορφο Cane Corso και ήταν το δώρο του αγαπημένου τραγουδιστή στα γενέθλια της κόρης του Αναστασίας.

Κωνσταντίνος Αργυρός & Χάνα
Κωνσταντίνος Αργυρός - Χάνα
Αυτό το πανέμορφο Ακίτα είναι η γυναίκα της ζωής του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Χάνα την οποία αποκαλεί συνεχώς “Γυναίκα της ζωής του”.

Κώστας Καραφώτης & Roby
Κώστας Καραφώτης - Roby
Ο Roby ήταν δώρο του καλύτερου φίλου του Κώστα Καραφώτη για τα γενέθλιά του κι έκτοτε δεν τον αποχωρίζεται ποτέ. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του, απέκτησε τον Roby για να καταπολεμήσει τη φοβία του με τα Doberman και τα κατάφερε!

Μελίνα Ασλανίδου & Μόνικα
Μελίνα Ασλανίδου - Μόνικα
Άλλη μία καλλιτέχνιδα που έχει μεγάλη αδυναμία σε μαλτέζ και συγκεκριμένα στη μικρούλα Μόνικα, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Σχόλια