Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και πραγματικά σοκάρει.

Λεωνίδας Βελής

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βελή που παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα.

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει

Ναι. Είχε θολώσει το μυαλό μου. Σκέφτηκα να την ακολουθήσω. Με τη Νικολέτα γύρισα όλη την υφήλιο. Δεν κάναμε παιδιά και για εκείνη ήμουν μαζί σύζυγος και παιδί της. Απίστευτη αγάπη! Μοναδική. Μιλάω για εκείνη και κλαίω. Δεν μπορώ να την ξεπεράσω παρότι έχουν περάσει εννιά χρόνια. Όμως δεν μου το επέτρεπε η θρησκεία μου, η συνείδησή μου να κάνω κάτι κακό στον εαυτό μου και να φύγω από τη ζωή. Έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου. Άλλωστε, από τότε που έφυγε εκείνη δεν ξαναμπήκε άλλη γυναίκα σπίτι μου. Δεν ξανάφτιαξα τη ζωή μου. Δεν θα την προδώσω ποτέ” τόνισε ο τραγουδιστής.

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει μοναξιά απάντησε:

Πολλές φορές. Όταν σβήσουν τα φώτα της πίστας και κατέβεις από αυτήν, τα πάντα αλλάζουν. Είναι πολύ σκληρό για κάποιες ώρες να είσαι «ίνδαλμα», να νιώθεις αυτό που λένε «θεός», με χειροκροτήματα και «μπράβο», και μετά, όταν σβήσουν οι προβολείς, να έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, με τη μοναξιά. Σκληρό συναίσθημα.

Τέλος μετέφερε ένα σημαντικό μήνυμα στους αναγνώστες:

Αν στην πορεία της ζωής τους βρουν την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, μην την αφήσουν να φύγει. Εγώ ευτύχησα να αγαπηθώ και να αγαπήσω μια κοπέλα μοναδική. Μια κοπέλα με την εικόνα της οποία ξυπνάω και κοιμάμαι. Εύχομαι αυτό το συναίσθημα να το ζήσει όλος ο κόσμος.

Σχόλια