Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον σύζυγό της και αποκαλύπτει τι ετοιμάζεται να κάνει για την επέτειο της. Τι άλλο είπε για τη Δέσποινα Βανδή και το αν θα συμμετάσχει στο επόμενο The Voice.

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον σύζυγό της

Η γνωστή σταρ αποκάλυψε πως ως δώρο επετείου για τα δυο χρόνια γάμου με τον Ανδρέα Καψάλη θα είναι ένα ταξίδι, που κάνουν όταν θέλουν να ανταλλάξουν δώρα.

Σχετικά με την περιοδεία της με την Δέσποινα Βανδή δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και πως την θαυμάζει με όλη της την καρδιά εδώ και πολλά χρόνια.

Όσον αφορά το αν θα βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό, talent, show την ερχόμενη σεζόν, είπε πως ίσως γίνει, αλλά όχι για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο για το οποίο δεν έχει δεχθεί πρόταση. Πληροφορίες του GetGreekMusic αναφέρουν πως η Έλενα θα βρίσκεται και του χρόνου στο The Voice. 

Σχετικά με το Rising Star, δήλωσε πως ποτέ δεν το είδε ανταγωνιστικά, διότι και εκεί (σ.σ. στην κριτική επιτροπή) υπήρχαν φίλοι της.

Θα ήταν πολύ βαρετό να είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι άνθρωποι κι αν πέρασαν ποτέ δεν υπήρχαν δυο ίδιοι, όλοι είμαστε διαφορετικοί. Σέβομαι και αγαπώ την Ελένη Βιτάλη, αλλά αγαπώ το ίδιο τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα, σχολίασε σχετικά με τις δηλώσεις της Βιτάλη.

Σχόλια