Η Ελευθερία Ελευθερίου θα πάει τελικά στο Survivor; Της έγινε πρόταση; Η ίδια μιλά για την περίπτωση αυτή, αλλά σχολιάζει και τις αμοιβές των παικτών.

Fresh & Hot: Τα 5 πιο "δροσερά" κορίτσια της πίστας!

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά για το Survivor

Το Survivor που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας τελευταία, και σαρώνει κυριολεκτικά αφού όλοι έχουμε γίνει fan του παιχνιδιού, τόσο για την ομάδα των διάσημων όσο και για την ομάδας των μαχητών, πρόκειται να ανανεωθεί με νέους παίκτες. Οι μοναδικές μάχες ανάμεσα στην ομάδα των «Διάσημων» και των «Μαχητών», οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και οι μεγάλες αντοχές που πρέπει να δείξουν όλοι για να αντεπεξέλθουν στη φύση του Αγίου Δομίνικου έχουν καθηλώσει τους πάντες.

«Θα πω ότι ναι έχει γίνει πρόταση. Έγινε πρόταση από την αρχή μάλιστα για να φύγω Φεβρουάριο, αλλά φυσικά και δεν μπορούσα να το κάνω γιατί το καθήκον μου είναι να είμαι στη δουλειά μου, να ολοκληρώσω τις εμφανίσεις μου. Τώρα έχει γίνει πάλι μια πρόταση και συζητήσεις, αλλά δεν έχει κλειστεί τίποτα ακόμα.» είπε αρχικά και συνέχισε…

«Είναι γνωστό πως και από την ομάδα των Μαχητών και από την ομάδα των Διασήμων ότι υπάρχει μια αμοιβή. Θεωρείται κατά ένας μέρος δουλειά, για αυτό. Δεν έχω συζητήσει όμως κάτι περισσότερο.»

Όσον αφορά τη φετινή, ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, τόνισε:«Η Demy πηγαίνει με ένα dreamteam, πιστεύω θα πάνε πολύ καλά. Δεν παίζει ρόλο το τι θέση θα πάρεις

Είχαμε γράψει, πως σύμφωνα με πληροφορίες η παίκτρια που θα προστεθεί είναι η Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και ακόμα ένας γνωστός τραγουδιστής. Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη όπου μετά τον πετυχημένο κύκλο εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για τόπους εξωτικούς…. προς Καραϊβική μεριά και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Κύπρια τραγουδίστρια που ήταν φέτος στο Teatro με τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη, θα μπει πρώτη στο δημοφιλές παιχνίδι και μετά ο Χρήστος Χολίδης.

Ακόμα μια “διάσημη” παίκτρια όμως σκέφτεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, η γνωστή DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου, για την οποία είχαμε γράψει ότι δεν θα καταφέρει να μπει στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φαίνεται να το ξανασκέφτεται, αφού σε πρόσφατες δηλώσεις της, επιβεβαίωσε ότι της έγινε πρόταση και δήλωσε πως το σκέφτεται σοβαρά και θέλει να το αποφασίσει.

Όλα αυτά είναι φήμες που ενδέχεται να μην επιβεβαιωθούν όμως…

Σχόλια