Ποιοι θα είναι με τον Οικονομόπουλο φέτος το χειμώνα και πότε θα ξεκινήσει το σχήμα;

Airplay Chart 10η εβδομάδα 2017

Ο σπουδαίος τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του για τη νέα σεζόν με τον πιο αγαπημένο χώρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Με ένα λαϊκό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτό το χειμώνα μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο «Κέντρο Αθηνών», μονοπωλώντας τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με μία πρόταση που θα αποτελέσει το «talk of the town» της νυχτερινής ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις για συνεργασία του γνωστού ερμηνευτή με τους Onirama και το NINO. Όπως όλα δείχνουν το γνωστό συγκρότημα φαίνεται να έχει ήδη κλείσει, ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον ταλαντούχο τραγουδιστή, χωρίς ακόμα να έχουν πέσει υπογραφές.

Βέβαια όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα σενάρια μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και να έχουμε νέα δεδομένα. Ωστόσο αναμένουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως και ανακοινώσεις.

Onirama - Ποτέ δεν ξέρεις

Το «Κέντρο Αθηνών» αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια.

Φέτος ανανεώθηκε, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

ΝΙΝΟ - Ο άντρας σου video clip

Σχόλια