«Είναι Κάτι Λαϊκά». Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την διαφορά και πάλι με ακόμα μια μεγάλη επιτυχία που παίζεται παντού και δυνατά.
«Είναι Κάτι Λαϊκά»

 «Είναι Κάτι Λαϊκά» – Σταθερά στην κορυφή ο Νίκος Οικονομόπουλος

Το τραγούδι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια είναι προπομπός του νέου του album και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του επίσημου ραδιοφωνικού chart από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του. Το κοινό έδειξε έμπρακτα την αγάπη του στον Νίκο Οικονομόπουλο για ακόμη μια φορά, αφού οι εμφανίσεις του στο Fever ήταν sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποθεώθηκε φέτος το χειμώνα στο Fever από τους θαμώνες. Ο λαϊκός τραγουδιστής εκτόξευσε την διασκέδαση στα ύψη ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και οι θαμώνες τον επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους. Επίσης, τα λουλούδια δεν σταμάτησαν στιγμή να πέφτουν στα πόδια του με αποτέλεσμα η πίστα μέσα σε λίγα λεπτά να γεμίσει με γαρύφαλλα.

Το κοινό ξεσηκώθηκε όταν ο Οικονομόπουλος ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία, είναι «Είναι Κάτι Λαϊκά» που σαρώνει στο YouTube, σε όλα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, αλλά και σε όλα τα clubs. Όλες οι επιτυχίες του, παλιές και νέες γίνονται αμέσως αιτία για να σηκωθεί ο κόσμος από τα τραπέζια και να τραγουδήσει μαζί του, ενώ στο δεύτερο μέρος, του λαϊκού, ανεβαίνει στην πίστα για να χορέψει και να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος– όπως ο ίδιος ενημέρωσε το κοινό του Fever το Σάββατο 11 Μαρτίου ολοκληρώνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο με τον Στέλιο Ρόκκο. Μετά από τρεισήμισι μήνες sold out βραδιών και έναν ερωτικό χειμώνα, το σχήμα αποχαιρετά το Σάββατο το κοινό του. Αυτό ανακοίνωσε πάνω στην πίστα ο λαϊκός τραγουδιστής και ανανέωσε το ραντεβού του με τους θαυμαστές του.

 

Ένας ερωτικός χειμώνας, με το λαϊκό στοιχείο να δίνει τη σκυτάλη στο ροκ και τις μπαλάντες, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Σχόλια