Οι δυο μεγάλες συναυλίες της Μποφίλιου στην Αθήνα έρχονται για να ομορφύνουν το φθινόπωρο που μόλις έκανε την εμφάνισή του!

Οι δυο μεγάλες συναυλίες της Μποφίλιου στην Αθήνα

Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Η φωνή της ξεχωρίζει και σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μας ταξιδέψει στα δικά της μουσικά μονοπάτια!

Η Νατάσα Μποφίλιου ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με δυο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή του Κεραμεικού.

Οι δυο μεγάλες συναυλίες της Μποφίλιου στην Αθήνα

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν Live και να τραγουδήσουν μαζί τις επιτυχίες της.  Μαζί με τους στενούς φίλους της και συνδημιουργούς Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο θα χαρίσει στο κοινό δυο ξεχωριστές εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα της Νατάσσας Μποφίλιου, βασισμένο στον τελευταίο της δίσκο «Βαβέλ» (2016 ), που υπογράφει η γνωστή δημιουργική­ δυάδα Θέμης Καραμουρατίδης (στη μουσική ) – Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στους στίχους ), δεν αρκείται φυσικά μόνο στα ωραία κι ενδιαφέροντα κομμάτια που περιέχει, αλλά συμπεριλαμβάνει και ό,τι άλλο έχει καταγραφεί ως επιτυχία –με αναφορά σε ουσιαστική βάση– στην καλλιτεχνική πορεία της τραγουδίστριας.

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την καλοκαιρινή εκδοχή της Βαβέλ, την Βαβέλ 2. Η Βαβέλ γίνεται πιο εξωστρεφής, διατηρώντας τα στοιχεία που την ανέδειξαν στον πιο πολυσυζητημένο δίσκο και στην πιο ενδιαφέρουσα, μουσική παράσταση του 2016.

Οι δυο μεγάλες συναυλίες της Μποφίλιου στην Αθήνα

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια των συναυλιών θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δύο μεγάλες, γιορτινές συναυλίες στην Αθήνα!
Natassa Bofiliou στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Eισιτήρια : bit.ly/TexnopoliSept17
Event : 4 & 5/9 : Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Τεχνόπολη

Σχόλια