Ο Δημήτρης Κοντόπουλος φάνηκε πως εκνευρίστηκε με μερικές ερωτήσεις από δημοσιογράφο της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” με την Κατερίνα Καινούργιου.

Δημήτρης Κοντόπουλος

Αρχικά στην ερώτηση για το αν πληρώθηκε για την Eurovision 2017 απάντησε: “Όχι γιατί να με πληρώσουν;”

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την όλη συμμετοχή μας, φανερά πειραγμένος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας αυτή την συμπεριφορά τόνισε:

“Είμαστε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που σας στήριξε κύριε Κοντόπουλε και το λέω με όλο τον σεβασμό… Νομίζω ότι είμαστε η μόνη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που στήριξε τόσο πολύ την ελληνική συμμετοχή”.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος απαντά για την Eurovision

Εμείς πάντως πιστεύουμε πως η Demy ήταν υπέρλαμπρη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας όσο καλύτερα μπορούσε. Η ίδια μάλιστα μετά τον τελικό αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα και να εκφράσει τα συναισθήματα της.

Αφου κοιμήθηκα μια ολοκληρη μερα και μια νυχτα, επανηλθα σε ΑΥΤΟ το συναισθημα και χαμόγελο. Ήταν ενα απιστευτο ταξίδι, μια μοναδικη εμπειρία που ζήσαμε όλη η ομάδα.. με πρόβες, χαρές , ελάχιστο υπνο, πίεση, ικανοποίηση, απογοητεύσεις, ενθουσιασμό και κυρίως αγάπη γι αυτο που κάναμε! Ακόμα μοιάζει με όνειρο!
Ήταν η μεγαλυτερη χαρά και τιμή να τραγουδήσω για τη χώρα μου, και να παρουσιασουμε όλοι μαζί την Ελλαδα μας με επίπεδο, περηφάνια και αισθητική. Σας ευχαριστώ μέσα απο τη καρδια μου για όλη τη στήριξη σε αυτό το ταξίδι, πριν, κατα τη διάρκεια και μετά.. τις ψήφους, τα μηνύματα, ΟΛΑ ❤?❤?
Ελληνική αποστολ-άρα σας ευχαριστώ και σας αγαπώ!

Σχόλια