Τα τρυφερά λόγια της Δέσποινας Βανδή για τα παιδιά της που μας συγκίνησαν.

ντοΠοια γνωστή τραγουδίστρια επισκέφθηκε τη Δέσποινα Βανδή στο Mamma Mia;

Ένα μεγάλο πάρτυ για το Mamma Mia πραγματοποιήθηκε και όλοι οι συντελεστές ήταν εκεί.

Η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ Δέσποινα Βανδή, μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο στα παιδιά της.

Τα τρυφερά λόγια της Δέσποινας Βανδή

“Πολύ ταλαντούχα η Μελίνα μου. Της αρέσει πολύ η μουσική. Την ενθαρρύνω ασφαλώς. Είμαι περήφανη για το παιδί μου. Είμαι περήφανη για τα παιδιά μου γενικότερα. Και ποια μάνα δεν είναι ρε παιδιά; Ο μικρός είναι ο κιθαρίστας της οικογένειας. Ούτε ποδόσφαιρο παίζει, ούτε τραγουδάει.”

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Βανδή και Παπαρίζου θα συνεργαστούν το καλοκαίρι. Μια σύμπραξη που αναμένεται να γράψει ιστορία.

Είναι οι δυο αγαπημένες τραγουδίστριες όλων. Έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την αξία τους, έχουν τεράστιο και δυναμικό fan club και η κορυφή τους ανήκει. Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να συνεργαστούν το καλοκαίρι κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα είναι μαζί σε κάποια αθηναϊκή πίστα της παραλιακής, αλλά θα κάνουν συναυλίες σε όλη τη χώρα.

Η DeVa και η Number 1 όπως εύστοχα τις αποκαλούν οι θαυμαστές τους συμφώνησαν να κάνουν αυτή την υπέροχη συνεργασία. Ο χρυσός δίσκος της γυναίκας της χρονιάς σε συνδυασμό με την τεράστια επιτυχία της ως Ντόνα στο Mamma Mia, αλλά και με το μεγάλο come back της Pop Queen Έλενας με το νέο της δίσκο, ο οποίος ετοιμάζεται αυτές τις μέρες, είναι τα απαραίτητα συστατικά για να περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση των περιοχών όπου θα επισκεφθούν για τις Live εμφανίσεις τους.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά σε συναυλία στην Κύπρο, ενώ παράλληλα και οι δύο έχουν αποτελέσει μέλη της κριτικής επιτροπής του Voice, που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Σχόλια