Καλεσμένη ήταν η Δέσποινα Βανδή στο ΟΚ, την εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά με αφορμή τα 20 χρόνια του MAD.

Δέσποινα Βανδή στο ΟΚ

Αρχικά η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αλλά και στην πρώτη χρονιά που βρέθηκε καλεσμένη στο MAD, το μακρινό 1997.

Στην συνέχεια μίλησε για την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Αυτή είναι η διαφορά μας” που κυκλοφόρησε από την Heaven music και κατάφερει να γίνει χρυσή. Από το άλμπουμ έχουν ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσα τους τα “Πέρασα να δω“, “Τα κλειδιά“, “Μια ανάσα μακριά σου“, “Το μαξιλάρι“, “Για κακή μου τύχη” και “Αυτή είναι η διαφορά μας“.

Έπειτα μίλησε για την εμπειρία της στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Να θυμίσουμε πως η Δέσποινα Βανδή έχει κάνει guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά “Δυο ξένοι“, έχει παρουσιάσει τον Ελληνικό τελικό της Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη το 2013 και το 2014 ενώ έχει συμμετάσχει και σε 3 talent shows (The Voice 1, The Voice 2, Rising Star) στον ρόλο του κριτή – coach.

Φέτος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Mamma Mia το οποίο έχει αποτελέσει την επιτυχία της χρονιάς. Οι παραστάσεις είναι συνεχώς sold out ενώ γίνονται και συζητήσεις προκειμένου να συνεχιστεί για 2η σεζόν.

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε μάλιστα πως η Δέσποινα έχει παρερευθεί σχεδόν σε όλα τα MAD video music awards ακόμα κι όταν δεν είχε να παραλάβει κάποιο βραβείο και την ευχαρίστησε για αυτό.

Τέλος η Δέσποινα δεν δίστασε να αναφερθεί στον σύζυγο της και στα παιδιά της ενώ τόνισε πως χρειάζεται προσπάθεια και από τις δυο πλευρές προκειμένου να κρατήσει μια σχέση τόσα πολλά χρόνια. Η ίδια έχει συμπληρώσει επιτυχώς 18 χρόνια μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει “Το Αδιέξοδο” 23 χρόνια μετά. Δείτε το ΕΔΩ.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

Η Δέσποινα Βανδή στο ΟΚ για τα 20 χρόνια του MAD

Σχόλια