Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου People και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση ζωής με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Κουμπάρα η Δέσποινα Βανδή

Δείτε τι είπε:

Με τον Ντέμη είστε μαζί από το 2003 και βλέπουμε να υπάρχει πολλή τρυφερότητα μεταξύ σας στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Είναι πολύ γλυκιά εικόνα για ένα ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια. Φαντάζομαι πως έχετε περάσει και τα πάνω και τα κάτω σας.

Φυσικά υπάρχουν φάσεις σε μια σχέση που είναι κάτω και φάσεις που είναι πάνω. Το θέμα είναι να μην είσαι σε μία ευθεία. Η ευθεία είναι αυτή που σκοτώνει, ακόμα και στο καρδιογράφημα. Τα πάνω και τα κάτω δεν πειράζουν. Ξέρεις, αυτό που ασυναίσθητα μας συνέβαινε είναι ότι πάντα προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το «γκομενικό» κομμάτι, που είναι πολύ εύκολο να το χάσεις σε μία σχέση χρόνων. Εμείς το έχουμε κρατήσει, για αυτό και όταν βγαίνουμε έξω είμαστε δύο άνθρωποι που δείχνουν σαν να τα έχουν φτιάξει πρόσφατα. Προκύπτει εντελώς αβίαστα. Όταν βγαίνουμε έξω, φλερτάρουμε ο ένας τον άλλον. Γιατί στο σπίτι, με τα παιδιά και την καθημερινότητα, είσαι σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να συμβεί πάντα. Όταν βγαίνεις έξω με το σύντροφό σου, θα ντυθείς όμορφα, θα ακούσεις ένα ωραίο τραγούδι, θα πιεις ένα ποτό. Ξαναβρίσκεται η μαγεία. Ανανεώνει πολύ μία σχέση.

Πολλές φορές, όμως, γράφονταν διάφορα, πως δεν τα πάτε καλά, πως περνάτε κρίση…

Αυτά γράφονταν από την ώρα που παντρευτήκαμε. Θυμάμαι που έβαζαν στοιχήματα σε πόσο καιρό θα χωρίσουμε. Ήταν κάτι που άκουγα εξαρχής, αλλά αποφάσισα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μην ασχολούμαι με ένα κομμάτι εκεί έξω που πάντα θα υπάρχει παραφιλολογία. Δεν μπορούσα να ξοδέψω ούτε ρανίδα από το αίμα μου για να ασχοληθώ με αυτό. Η επικέντρωσή μου ήταν στη ζωή μου και πώς θα είναι όσο πιο όμορφη και ευτυχισμένη.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχόλια