Χρήστος Δάντης
Ο Χρήστος Δάντης έδωσε συνέντευξη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την εκπομπή “ΣΟΥΚΟΥ”, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Ένας ακόμη καλλιτέχνης, ο οποίος εκφράζει δημόσια την θλίψη του για το τραγικό γεγονός που στέρησε από την ελληνική μουσική σκηνή ένα μεγάλο ταλέντο.

“Με κλόνισε ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη. Συμπαθούσα αυτό το παιδί ιδιαίτερα. Θεωρούσα τον τρόπο γραφής του πολύ άμεσο που μιλούσε στους νέους ανθρώπους με τόσο αληθινή γλώσσα και μου άρεσαν αρκετά από τα τραγούδια του, τον θεωρούσα πολύ ταλαντούχο σαν δημιουργό. Υπάρχουν τραγούδια που τα έχω ζηλέψει και θα ήθελα να τα έχω γράψει εγώ. Είναι ο άνθρωπος που θεμελίωσε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, διαφορετικό από αυτό που ξέραμε με τις εταιρείες και τα ραδιόφωνα, το έκανε μόνος του. Και ένας άνθρωπος πολύ δυνατός που έφυγε πάρα πολύ σύντομα και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό.” δήλωσε ο Χρήστος Δάντης για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Στη συνέχεια μίλησε και για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων του “My Number One”:
” Έχει γίνει η δίκη στον Άρειο Πάγο και τώρα περιμένουμε το αποτέλεσμα το οποίο θα το λάβουμε σε 2 – 3 μήνες από τώρα. Δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση. Δυστυχώς την πρώτη δίκη την έχασα, αλλά κέρδισα το Εφετείο. Ο αντίδικος μετά από αυτό κατέφυγε στον Άρειο Πάγο. Αυτό έχει γίνει μέχρι στιγμής. Οτιδήποτε έχει γραφτεί ότι το τραγούδι δε μου ανήκει και ότι έχει αποδοθεί ποσοστιαία στον αντίδικο δεν ισχύει.”

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια