Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η μικρή Κλεοπάτρα ταξιδεύει στην Αμερική για την θεραπεία της.

η μικρή Κλεοπάτρα ταξιδεύει στην Αμερική

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η κορούλα του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Καμπακάη διαγνώσθηκε το Νοέμβριο με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης και από τότε άρχισε ο μεγάλος αγώνας της κατά του καρκίνου με χημειοθεραπείες και χειρουργεία.

Ο πατέρας της μικρής, Ηλίας Καμπακάκης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ότι τα χρήματα μαζεύτηκαν και ότι το Σάββατο θα πάνε στην Αμερική για την θεραπεία της μικρής Κλεοπάτρας.

Πολλοί ήταν οι τραγουδιστές που στήριξαν τον Ηλία Καμπακάκη στον μεγάλο αυτό αγώνα της κόρης του παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευαίσθητο και λεπτό θέμα. ‘Ενας από αυτούς ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Ο Ηλίας Καμπακακης είναι φίλος και εξαίρετος συνάδερφος ! Είναι όμως και ένας πολύ καλός πατέρας.. η κόρη του χρειάζεται τη βοήθεια μας !! Αναγράφονται όλες οι πληροφορίες !! Παρακαλώ πολύ όποιον του περισσεύει να βοηθήσει .. είναι ανάγκη».

Την Τετάρτη έγινε ένα live στο Χρώμα Bar της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 20 καλλιτεχνών, όπου τα έσοδα διατέθηκαν για αυτό τον σκοπό.

Εν τέλει το ποσό συγκεντρώθηκε και όλα θα πάνε καλά…

Ο Ηλίας μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του και την ευγνωμοσύνη του έφτιαξε το παρακάτω βίντεο.

Το Σάββατο ξεκινάει το ταξίδι μας

η μικρή Κλεοπάτρα ταξιδεύει στην Αμερική

 

 

Σχόλια