Χρόνια πολλά Στέλλα Καλλή εύχεται το GetGreekMusic και σας παρουσιάζει στοιχεία από τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και μια ωραία Playlist με τις μεγάλες επιτυχίες της.

Χρόνια πολλά Στέλλα Καλλή

Σαν σήμερα (19/6) το 1980 γεννήθηκε στην Αθήνα η Στέλλα Καλλή. Η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Κύπρο μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όπου έπειτα μετακόμισε οικογενειακώς στο νησί της Αφροδίτης. Στα 16 της ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη μουσική, όταν οι γονείς της έφτιαξαν ένα στούντιο μουσικής για χάρη της.

Με την ενηλικίωσή της ήρθε και το μεγάλο όνειρο της Αμερικής. Η 18χρονη Στέλλα πέρασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και σπούδασε μουσικολογία, παίρνοντας πτυχίο στη διδασκαλία φωνητικής. Το ταξίδι της στις ΗΠΑ διήρκεσε 6 χρόνια.

Μετά ξεκίνησαν όλα. Η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα έμελλε να γίνει η μεγάλη ευκαιρία για καριέρα. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Γιάννης Πάριος, η Νατάσα Θεωδορίδου, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ.α.

Πέρα από πολλά τραγούδια που έγιναν αμέσως επιτυχίες έχει να επιδείξει και τον προσωπικό της δίσκο, δια χειρός Θεοφάνους. Το ‘Όλα μου τα σ’αγαπώ” περιλαμβάνει υπέροχα κομμάτια που έγραψε ο καταξιωμένος μουσικό-συνθέτης και τα απογειώνει η Στέλλα με τη χαρακτηριστική χροιά της.

Στέλλα Καλλή fan info

  • Το 2000 συμμετείχε στον Κυπριακό διαγωνισμό «Αφετηρίες» και κατέκτησε την πρώτη θέση.
  • Της αρέσουν οι ξένες γλώσσες και μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.
  • Δε διέθετε πάντα ένα αδύνατο σώμα, καθώς όσο σπούδαζε στην Αμερική είχε πάρει 17 κιλά, τα οποία και έχασε όταν επέστρεψε.
  • Το πανεπιστήμιο που σπούδασε λέγεται Queen’ s College City University of New York
  • Ασχολείται πολύ με τη γυμναστική, κάνοντας προπόνηση τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.
  • Ένα περιστατικό που δε θα ξεχάσει όπως έχει δηλώσει είναι όταν κατά τη διάρκεια της παραμονής της με την οικογένειά της στη Σαουδική Αραβία, σε μια βόλτα με τη μητέρα της, χάθηκαν και μπήκαν κατά λάθος στο απαγορευμένο έδαφος για τους χριστιανούς, της Ιερής Μέκκας.

 

Χρόνια πολλά Στέλλα Καλλή με 7+1 επιτυχίες της

 

Σχόλια