Η Down2Earth Music πρωτοπορεί και δημιουργεί το Awaken Music Project

Πρώτη κυκλοφορία το video του Cammora “Don’t Let Me Down”, που ερμηνεύει ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES.

Το #1 ανεξάρτητο dance label στη χώρα μας παρουσιάζει το “Awaken Music Project” με σκοπό να ενώσει την εμπορική επιτυχία ενός τραγουδιού και το video clip του με έναν κοινωφελή σκοπό.

Το “Awaken Music Project” είναι το ολοκαίνουργιο sub label της Down2Earth Music, το οποίο δημιουργεί και προωθεί projects που σχετίζονται με κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Στόχος η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω θεματικών μουσικών video. Κάθε project θα συνδέεται με έναν κοινωφελή σκοπό και μέσω σχετικού οργανισμού θα δημιουργείται καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Η πρώτη κυκλοφορία είναι το video του Cammora για το hit single “Don’t Let Me Down”, το οποίο ευαισθητοποιείται γύρω από το ζήτημα των άστεγων και της φτώχειας που μαστίζει την εποχή μας. Το clip, σε σκηνοθεσία Jimi Drosinou, προβληματίζει και συγκινεί μέσα από μια ιστορία ενός μικρού κοριτσιού και ενός ηλικιωμένου άστεγου.

Την Δευτέρα στην εβδομαδιαία πολύ-επιτυχημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» έγινε εκτενές αφιέρωμα στο συγκεκριμένο project.

Cammora – Don’t Let Me Down at Radio ArvilaA big thank you to everyone at Radio Arvila for supporting our cause!Cammora – Don’t Let Me Down Our debut project supporting the homeless.Keep sharing and help Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου raise funds for their Shelters Of Vulnerable Population.Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=LQiSKdSu1OE #d2e #DLMD #cammora D2E Music

Posted by Awaken Music Project on Tuesday, 29 March 2016

Τα έσοδα της ψηφιακής εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου clip στο YouTube θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των Ξενώνων Φιλοξενίας των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας. Οι Γιατροί του Κόσμου (Medecins du Monde) είναι μία διεθνής, ανθρωπιστική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση που εδώ και 26 χρόνια συνεχούς δράσης παρέχει πρωτοβάθμια ιατρική βοήθεια σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες

Σχόλια